Suomalainen äärioikeisto, joka yleensä räksyttää työkseen Perussuomalaisille, kuin piski puun alla -jossa teeri istuu oksalla- unohti iloita viime vuoden marraskuussa säädetyistä itärajan moratoriosta, ja sama jengi näyttää olevan hiljaa hallituksen rajalaki-esityksestä? -Niin miksi.

Juuri nyt kaikkien #isänmaallisten suomalaisten tulisi antaa vankka ja vilpitön tuki istuvalle hallitukselle, sen ponnistellessa itärajan takaa väijyvää uhkaa vastaan. -Muistamme kaikki elokuun 2015, jolloin Rajavartiostolla oli valmis operaatiosuunnitelma, sille nimetyt toimeenpanijat ja resurssit, mutta poliittinen päätös jäi uupumaan. Tänään on toisin.

Nuoret varusmiehet joutuivat v.2015 kantamaan paperittomien (=luvattomien) maahantulijoiden kapsäkkejä -ja aivan väärään suuntaan- ja Suomeen tulvahti 30-50 000 tulijaa. Myöhemmin on toki myönnetty, ettei mikään laki tai sopimus olisi pakottanut Suomea ottamaan tulijoita vastaan.

En muistele, keitä silloin oli ”puikoissa”, -nyt mennään eteenpäin kaivelematta vanhoja.

Marraskuussa 2023 saatiin aikaan tilapäistoimet, ja kesällä-24 on pysyväisratkaisu pöydällä eduskunnassa, hallituksen lakiesityksenä. Jännitetään, mitä demarit tekee, -he ovat vaa’ankielenä. Pidetään peukkua!

-Mutta meillähän ulkoparlamentaaristakin ’maahanmuuttokritiikkiä’! -Sieltähän varmaan kuuluu tukea hallitukselle, joka (tällä kertaa) on Oikealla Asialla? -Kuuluuhan??

Ellei sitten Suomen pelastajana ole nyt väärät tahot, ja musulmaanien invaasio uhkaa Suomea aivan väärästä ilmansuunnasta? Nyt tarvittaisiin hallituksen monien (pitkäaikaiset) toiveet täyttävän esityksen tukemista, -ei reviirinvartiointia.

Saahan sitä kysyä.

Pekka Kemppainen 25.06. 2024

Luettavaa:

Li huomautti: Äärioikeisto on Venäjän puolella

Aiheesta muissa medioissa:

Itäraja meni sitten kiinni, Hallelujaa!

7 thoughts on “Rajalaki kriittisessä vaiheessa, -missä -maahanmuuttokriittiset’?”
 1. Riikka Purran johtama perussuomalaiset antoi lupauksen suomalaiselle duunarille, että se on valmis parantamaan palkansaajien ostovoimaa poistamalla niin sanotut kiky-maksut palkansaajilta.

  MTV:n pääministeritentissä puheenjohtaja Purra kuitenkin yllättäen ilmoitti, ettei puolue kannata palkansaajien ostovoiman vahvistamista maksuja siirtämällä.

  Vuonna 2015 puolue petti palkansaajat Sipilän hallituksessa, kun se ensin yritti leikata duunareiden sunnuntaikorvaukset ja sakottaa sairaslomasta. Kun tämä ei onnistunut, perussuomalaisten tuella hallitus leikkasi hoitajien lomarahat.

  PERUSSUOMALAISET PETTIVÄT KOLME NELJÄSTÄ VAALILUPAUKSESTAAN SIPILÄN HALLITUKSESSA.

 2. Saa toki kysä, ei siinä mitään.

  Suurin osa isänmaallisista on lopettanut kaiken toiminnan ja keskittynyt vain oman ydinperheen aseman parantamiseen ennenkuin yhteiskuntamme tällaisena jona me sen tiedämme, romahtaa.

  Meitä on haukuttu 20 vuotta, meidän päällemme on syljetty, meidä on pidätetty ilman rikosoikeudellisia perusteita, meille on lahgetettu sakkoja ja meidän toimeentuloomme on vaikutettu negtiivisesti. Joskus se on estetty kokonaan.

  No, se että itse tietää olevansa oikeassa ei aina lohduta. Ei senkään vuoksi että vaihtoehtomedia, joka alunperin kirjoitteli positiiviseen sävyyn ja harrasti tutkivaa journalismia, on soittautunut monilta osin pettturimaiseksi, kuten Persutkin. No, mutta persuthan tiedettiin jo Soinin jytkyn jälkeen.

  Joten, me keskitymme nyt omien piiriemme vahvistamiseen. Muut saavat keskittyä valtakunna politiikan tekemiseen. Ehkä se nyt on helpompaa ja tuottavampaa kun ei ole näitä Isänmaallisia (Lue:uusnatseja) pyörimässä jaloissa. Osa on muuttanut maasta pois ja loput ovat hiljaa.

  Toivotetaan kaikille kaikke hyvää

  1. ”Joten, me keskitymme nyt omien piiriemme vahvistamiseen. Muut saavat keskittyä valtakunnan politiikan tekemiseen.”

   –Täatä se virhesuuntaus lähtikin! Jokin keskinäisen kehumisen kerho, -tai kuten Suski Kaukinen vastasi ’Suomen sisun’ yhteydenottoon jossa vaadittiin yhteistyön lopettamista minun kanssani. -Suski laittoi minulle sekä viestin ”SS:n varapuheenjohtajalta” että vastauksensa- hän vastasi: ”25 vuoden rinkirunkkauksen jälkeen ei ole varaa keulia.”

   Tämä kertsi oli ”vahvistanut omaa piiriään” sen 25v, ja kuvitteli että heillä on oikeus määrätä kuka tekee.

   -Lopettakaa se #piiri, tulkaa mukaan #politiikkaan!

   1. Ikävä kyllä se on ohi jo. Olemme eläkkeellä ja nyt on nuorempien aika käyttää aikaa ja rahaa muutokseen.

    Suomessa ei ole yhtään poliittista ryhmää joka ajaisi työtätekevän kansan asiaa. Ei yhtään. Viimeisiä taisi olla IPU, mutta kun Pesonen kuunteli liikaa niitä naisia.

    Jo se että nykyisten pienryhmien johtajat ja jäsenet eivät pysty tekemään yhteistyötä, johtaa onnettomaan lopputulokseen. Ja kun katsoo vassareita, niin oli se sitten Eloapina tai NatsitVittuun, niin ne ovat kaikki paikalla sulassa sovussa. Tekemässä yhteistyötä.

    Ikävä kyllä… toiset saavat jatkaa tästä. Kun edes Junesta ei saatu läpi…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *