Tämän viikon aikana on käyty kiivastakin keskustelua niin eduskunnassa kuin erilaisissa kesätapahtumissa siitä, vaihtuuko alkuperäisväestömme muualta tuleviin.

(Kuvaan käytetty mm. Suomen Perustan aineistoa.)

Keskustelu on ollut surkuhupaisaa, koska vihervasemmisto väittää, että ei-sosialistiset puolueet ja etenkin Perussuomalaisetylläpitävät tätä salaliittoteoriaa”.  Ja pitkät, -ei ole olemassa mitään salaliittoteoriaa jota joku tai jotkut ajaisivat. On olemassa vain tilastoja, jotka perustuvat yksinkertaiseen matematiikkaan, siis ”laskuoppiin” niin kuin ennen vanhaan sanottiin.

Väestön vaihtuminen poliittinen valinta

Ihan laskutoimituksen perusteella tiedämme, että väestö maassamme ja koko Euroopassa vaihtuu, koska vihervasemmisto ja joidenkin puolueiden ”kirsipihat” sitä ajavat.

Suomeen on sallittu tulevan joko turvapaikanhakijoina, paperittomina oleskeluluvan kalastelijoina, työpaikan, opiskelun tai avioliiton perässä viimeisen kymmenen vuoden aikana yli 500 000 -siis puoli miljoonaa- vierasperäistä henkilöä. He ovat suurelta osin luku-, kirjoitus-, kieli-,ammatti- ja tapataidottomia 20-40 vuotiaita miehenpuolia muslimimaista.

Pelkästään viime vuonna nettomuutto ulkomailta oli 73 000 henkilöä. Mutta samaan aikaan meitä suomalaisia kuoli peräti 25 000 enemmän kuin syntyi.

Vielä eilen illalla Maikkarin puolueiden puheenjohtajille järjestämässä kesätapahtumassa vihervasemmisto syytti persuja väestönvaihto- ja salaliittoteoriasta, ja samaa mantraa selitti tänä aamuna Ylen Aamu-TV:ssa Vihreiden johtohahmo.

Huvittavaa tuossa vasemmistopomojen, joihin jo Maria Ohisalon ajoista lähtien on laskettava myös Vihreät, puheissa on se että he puhuvat tästä ”teoriasta”, jota kukaan ei ole esittänyt. Ei ainakaan kukaan suomalainen.

Vihervasemmisto puhuu ”teoriasta”, ja näin tehdessään paheksuu itse asiassa olematonta, mutta välttää ottamasta kantaa tosiasiaan -siis jo tapahtuneeseen ja koko ajan tapahtuvaan-  Suomen väestön vierasperäisyyden kasvamiseen.

Pääkaupunki ’kehitysmaalaistuu

Meillä on jo kymmeniä alakouluja, joissa vierasperäiset -lähinnä muslimitaustaiset- ovat enemmistönä. Näin on Espoossa, Helsingissä kuin Vantaallakin.

Esimerkiksi Espoossa jo koko 310 tuhantisesta väestöstä ulkomaalaistaustaisia on yli 20 %:a, siis saman verran kuin Hämeenlinnassa asukkaita kaikkiaan.

Kun menee Helsingin Itäkeskukseen tai Espoon Suvelaan, niin ei ole vitsi, että ihmiset sanovat niitä ”mogadishuiksi”.

Emme me, eikä Eurooppa, tarvitse yhtään uutta maahanmuuttajaa

Tämän hetkinen ”työvoimapula” samaan aikaan, kun työttömiä työnhakijoita on liki 300 000, kertoo että paremmalla työvoimapolitiikalla ja täsmäkoulutuksella tuokin asia tulisi kuntoon.  EU:n jäsenmaissa on 20 miljoonaa työtöntä.

Toinen, mutta vielä paljon merkittävämpi asia, on se että on järjetöntä haalia tänne kehitysmaista, -vaikkapa Filippiineltä– hoitajia: Heillä on pulaa hoitajista itselläänkin, ja meidän ”suuret ikäluokat” ovat toisessa todellisuudessa viimeistään kymmenessä vuodessa. Mihinkä heidät -tänne roudatut- sitten laitetaan, kun heidän elämänsä on jo täällä.

Sitä paitsi kylmä -suorastaan hyytävä- fakta on, että automatisaatio, digitalisaatio, robotisaatio ja tekoäly tulevat vähentämään tuon saman kymmenen vuoden aikana vähintään puoli miljoonaa nettotyöpaikkaa. Meille syntyy väistämättä suuri joukko ihmisiä, joille ei ole tarjottavissa palkkatyötä, vaan nykyistä paljon suurempaa joukkoa ihmisiä jää ”ylläpidettäviksi”. Tämä tietenkin tarkoittaa sitä, että esimerkiksi robotit on pantava verolle ja luultavasti moni muukin uusia asia.

Verojen määrä tulee muutenkin kasvamaan: Mieleen tulee esimerkiksi autokannan sähköistäminen, jos/kun jokseenkin kaikilla alkaa olla sähköauto, niin ei ole mitään järkeä enää antaa siihen liittyviä verovapauksia.

Sitä paitsi, yhteiskunnan, sen toimintojen ja jokaisen meistä elämä tulee merkittävästi enemmän teknologisoitumaan niin se merkitsee myös sitä, että meille riittää yhä pienempi väestöpohja: Joku tuollainen neljä miljoonaa.

Vihervasemmistolla itsellään on salainen teoria

Kyllä Vihervasemmisto tietää, että edellä kuvaamani tulee toteutumaan, eli siis emme todellakaan tarvitse lisää minkään perusteista maahanmuuttoa, esimerkiksi heitä jotka ovat tulleet tänne ”pakolaisuuden” perusteella, eikä heidän maansa ole enää sodassa tai siellä ei ole sotaa, kuten vaikka Somaliassa. Tietenkin heidän tulee palata kotimaihinsa, eikä niin että tänne haalitaan koko ajan lisää porukkaa, joka ei koskaan tule työllistymään.

Miksi vihervasemmisto sitten ajaa noin typerää politiikkaa?

Siksikö, että nämä vierasperäiset, usein ilman mitään -ainakaan meillä tarvittavaa- koulutusta tai taitoja ja kykyjä olevat henkilöt saavat ennen pitkää äänestää,  ja kun vihervasemmisto pyrkii syytämään tuolle massalle yhä vain enemmän etuja, niin ”teoria” on se, että vihervasemmiston poliittista- ja virkamiesvaltaa niin eduskunnassa, alueilla kuin kunnissakin saadaan kasvatettua.

Tulevaisuudessa ongelmaksi tulee mm., että tulijoista yhä suurempi osa haluaa tuoda -ei vain tapansa ja uskontonsa- vaan myös valtionäkemyksensä, eli perustaa Suomeen/Eurooppaan kalifaatin eli uskonnollisen yksinvaltiaan johtaman islamistisen diktatuurin.

Vierasperäisen väestön merkittävä kasvu ei ole mikään salaliittoteoria vaan tosiasia ja se on kaikkea muuta kuin : ”kivoja pelihetkiä, naapuruussuhteita,kultuurituntemusta” (-sanoi Marja Sannikka / Yle)

Sen sijaan vihervasemmiston vallan kasvattaminen ennen muuta muslimiväestön avulla. eli vierasperäisten tänne haalimisen kautta, on salassa pidetty teoria. Eivät ne ainakaan ole rätä koskaan tunnustaneet. Tämä trendi on kuitenkin näkynyt käytännössä jo ainakin tämän vuosisadan.

Vihervasemmistolla vauhtisokeus: Kiire valtaan

Vihervasemmiston äärimmäisen vallanhimoinen hanke on ehkä joidenkin mielestä ymmärrettävä taistelua poliittisesta vallasta. Jos enemmistö kansasta sen hyväksyisi, niin vihervasemmisto pitää saada enemmistö kansasta taakseen myös eduskuntavaaleissa. Tosiasia kuitenkin on, että SDP, Vasemmistoliitto ja Vihreät saivat viime eduskuntavaaleissa yhteensä 34 %:a äänistä, eli siis vain 1/3 ja ei-sosialistiset puolueet saivat 2/3.  Kun sentään tuon verran vasemmallakin osataan laskea, niin sitten täytyy yrittää koukata valtaan, vaikka Somalian kautta, kun ei se suomalaisten avulla näytä onnistuvan.

Nolointa tässä on, että vihervasemmisto pitää tätä yhtä maailman koulutetuinta ja korkeimman älykkyysosamäärän omaavaa- kansaa tyhmänä, mutta niin kuin numerot todistavat: Me olemme viisaita, eikä se kesätapahtumien auringossa viruneen oluttuopin lämpöisillä puheilla muuksi muutu.

Seppo Huhta

Lukemista aiheesta:

3 thoughts on “Faktaa väestön vaihtumisesta: Kielletäänkö matematiikka”
 1. Hyvä kirjoitus lännen nykymaailmasta. Haluan lisätä vielä oman näkemyksen. Suomrn väestö uisiutuu liki kokonaisuudessaan 80 vuodessa tuli tänne siirtaisia tai ei. Jo tässäkin on mennyt pieleen ilma n maahan muuttoakin, kun suuri osa on jo globalismiaatteen sokaisemia. Globalismiaatteessa on useita tuhoon johtavia suuntia, kansallismielisyyden negatiivisuus, luonnottomuuksien ihailu ja valetiede, siinä 3 pahimmasta päästä.

  1. Pitää vielä lisätä ongelmien vakavuus, koska niitä pidetään tavoitteena eikä huomata niiden johtavan yhä pahempaan mielettömyyteen.

 2. Tämä oli yksi niistä asioista joita toimme esille jo -80 luvun lopulla kun Suomeen alettiin päästämään someleja Venäjältä. Harva muistaa että Somalia oli kommunistinen maa jossa ylimystö käytti alinta kastia hyväkseen kuin maaorjia. Ja myös seuraavaa kastia lähinnä ruokapalkalla olevana ylimistön palveluhenkiökuntana joilla ei ollut ihmisoikeuksia.

  Ja kun Neuvostoliitto romahti, niin myös Somalian yhteikuntarakenne romahti. Ylimystö pakeni Venäjälle toivoen saavansa turkkeineen ja kultarannekkeineen sieltä turvapaikan. Mutta Venäjältä sanottiikin että ”ei tipu. Töihin tai kuolette näkään”. No, eihän ylimystö ollut tottunut tekemään töitä. Ja siksi ne tulivat Suomeen turvapaikan hakijoina.

  Kari Suomalainen piirsi aikoinaan aihesta kaksi karikatyyriä, jonka seurauksena hän sai potkut Hesarista eikä hänen piirroksiaan ikinä enää julkaistu sielä. Myös monen muun lehden ovet sulkeutuivat samalla kertaa.

  En muuten ole varma, onko noista somaleista, tai niiden jälkeläisistä yksikään töissä… Ylimystöä kun olivat.

  No, se oli silloin se. Mutta Pandoran lipas aukaistiin jo silloin sallimalla turvapaikkaoikeudet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *