Ihanko totta Vihreät ja Vasemmistoliitto! Kertokaa nyt edes missä se ”kansainväliset sopimukset” pitää päämajaa. -Se taitaa olla samanlainen ”olio” kuin politiikasta tuttu: ”on sovittu”. Ei silläkään ole työhuonetta. Ja minkälaiset resurssit ja rahat?

(Kuvaan on käytetty Extrauutisten aineistoa.)

Millä kansainväliset sopimukset estää Suomen luhistumisen, mihin te näemmä tosissanne pyritte? Tarkoittamillanne kansainvälisillä sopimuksilla ei ole yhtään ainoata divisioona, ei edes yhtä sotilasta, saatikka että sillä olisi lantin lanttia.

Tyhjän saa pyytämättäkin

Teillä ei ole jeesusteluittenne takuuksi yhtään mitään. Valtiomme ja kansamme luhistuessa ”kansainvälisistä sopimuksista” ei seuraa mitään muuta kuin korkeintaan toisten valtioitten säälittelyä ja pahoittelua, ja varmaan –Venäjälle– hillittyä vihoittelua. Koska, kas on niin, että asiaan ei voi NATOkaan puuttua, sillä ”kansainväliset sopimukset” ovat umpisokeita ja-umpikuuroja ”välineellistetylle maahanmuutolle” ( =maahantyöntämiselle).

Hybridisodankäyntiä ei mainita esim. kohta 75 vuotta vanhassa Geneven sopimuksessa, mihin niin kovinkerkeästi jatkuvasti viittaatte, eikä se ole ”rikos ihmisyyttä vastaan”, ei ede ”sotarikos”. Apuja on turha odottaa ”kansainvälisiin sopimuksiin” vetoamalla.

How low You can go? -I know!

TEIDÄN tarkoittamanne ”kansainväliset sopimukset” viittovat Suomelle ja suomalaisille MEIDÄN nykyisessä tilanteessa tietä helvettiin, niin kuin ”hyvistä aikomuksista” on useimmiten tavannut seurata.
Tuosta teidän ”hyvistelystänne” tulee mieleen viime vuosisadan tyhmin lausahdus, kun Ison-Britannian pääministeri Neville Chamberlain, myytyään Tsekkoslovakian Adolf Hitlerille, hymisteli: ”Rauha meidän aikanamme”.

Seppo Huhta

One thought on “Kansainväliset sopimuksetko -á la Geneve- korvaavat Suomen yhteiskunnan kaatumisen jos/kun itärajan yli vyöryy tuhansia/miljoonia siirtolaisia?”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *