Islamisti-terroristit hyökkäsivät sunnuntaina 23.06. Dagestanissa Venäjällä synagogaan ja kirkkoon, tappaen  ainakin 5 poliisia ja yhden papin, jonka pää leikattiin irti. Tekoon sekaantuneita epäiltyjä on pidätetty maanantaina (01.07.).

(Kuvaan käytetty Visegrad24:n ja Avia.pron aineistoa, -pikkukuvassa on sitten poliiseja.)

Kaikki Derbentissä ja Makhachkalassa Dagestanissa kirkkoon ja synagogaan hyökänneet parrakkaat terroristit olivat pukeutuneet mustaan, ​​ja he huutelivat ”Allahu Akbar:ia” rikollista tekoaan tehdessään. (Twiitti avautuu uuteen välilehteen)

Venäläinen sotilasjulkaisu kertoo maanantaina (01.07.) suoritetun FSB:n toteuttaman poliisioperaation tuloksista Sergokalan kylässä, josta terroristit olivat kotoisin. Rikostutkijat löysivät kaksi käyttämätöntä räjähdettä 43-vuotiaan epäillyn, erään Magomedin, kotona. (Epäillyn nimi translitteroitu venäläisittäin: h->g.)

Pommit terästetty muttereilla

Kodinhoitohuoneesta löydettiin kaksi käyttövalmiina omatekoista räjähdelaitetta. Ne koostuivat muovipulloista, jotka oli täytetty räjähteillä ja metallimuttereilla”, kertoo lehti. Vaaralliset esineet deaktivoitiin löytöpaikalla. -Ilmeisesti aiottu terroriteko oli toteutunutta laajempi.

Terroristien hyökkäyspäivä -23. kesäkuuta- on uskonnollinen juhlapäivä, jolloin kirkoissa ja synagoogissa voidaan odottaa olevan tavallista enemmän väkeä. ”Terroristien suunnitelmat kuitenkin epäonnistuivat turvallisuusjoukkojen ripeän toiminnan ansiosta”, kertoo lehti ränään.

Voimme siis odottaa, että Venäjällä on alueellaan väkeä, josta siellä todella halutaan päästä eroon. Islamistisesti motivoituja terroritekoja tapahtuu toisinaan, ja ne ovat aiheuttaneet ihmishenkien menetyksiä.

Luettavaa:

Itäraja auki, – ehkä 2030

’ISIS’ ilmoittautui Krasnogorskin hyökkääjäksi

”Lokakuun 7. päivän verilöyly toi feministiset järjestöt ja jihadistiset raiskaajat samaan sänkyyn”

Aiheesta muissa julkaisuissa:

Dagestanin mellakassa 20 loukkaantunutta, 60 pahinta islamistia pidätetty (VIDEO)

Hamasin tukijat valtasivat lentoterminaalin Dagestanissa

Venäjä on v.2019 hävittänyt 11 ”islamilaisen valtion” ISIS:n solua Dagestanissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *