Venäläinen laivasto-osasto, joka nähtiin kaksi viikkoa sitten Havannassa, on ilmaantunut Venezuelaan.

(Kuvalähde: Sputnik News, 02.07. 2024)

Venäjän Pohjoiseen laivastoon kuuluvat sotalaivat, ydinsukellusvene Kazan ja fregatti Admiral Gorshkov, huoltotankkeri Akademik Pashin ja merivoimien pelastushinaaja Nikolai Chiker. kiinnittyivät tänään La Guairan satamaan kommunistihallituksen johtamassa Venezuelassa.

Samat laivat olivat 2 viikkoa Kuuban Havannassa vierailun jälkeen. Kansainvälisen jännityksen kiristyessä Venäjä on lisännyt sotilaallista läsnäoloaan Yhdysvaltoja ympäröivillä vesillä, ja valtamerillä.

Venäläiset ydinsukellusveneet ovat toimineet myös Irlannin ja Ison Britannian välisellä Irlanninmerellä, kertoo venäläinen sotilastietolähde Avia-pro.

Luettavaa:

2 thoughts on “Venäjän sotalaivat nyt Venezuelassa”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *