Politiikka maahanmuuttaja-muslimien kotouttamisesta osoittamalla luottamusta ja antamalla hyviä virkoja tai työpaikkoja, koki takaiskun Yhdysvalloissa, kun muslimitaustaisen opettajan yhteyksiä jihadisteihin ja antisemitisteihin alkoi tulla julki.

Mariner High Schoolin –Washingtonin osavaltion Everettissä- matematiikan opettaja Sobia Sheikh, joka on mm. kuulunut opettajien ammattiliiton National Education Associationin (NEA) hallitukseen, keräsi rahaa antisemitistiselle ääri-islamistiselle ”hyväntekeväisyys”järjestölle Waqforeverille, jonka keulakuva, Britannian passilla liikkuva palestiinalainen Ali Hammuda, julistaa profeettansa sanomaa kiistämällä Hamasin julmuudet 7. lokakuuta -23 terrorihyökkäyksessä, ja julistamalla mm., että ”seksiorjat ovat sallittuja”.

Kyllä, naiset otetaan orjiksi

Vihasaarnaaja Ali Hammuda selitti v.2014 teini-ikäisille Englannissa asuville muslimipojille: ’Aikojen lopulla tulee olemaan monia sotia, kuten tänään, ja näiden sotien takia naisia ​​viedään vangeiksi, orjiksi, -kyllä, naiset otetaan orjiksi.”

Keskustelun aiheena oli silloin ollut ”islamilaisen valtion” IS:n (ISIS, ISIL, Da’esh) Syyriassa ja Irakissa tekemät julmuudet. Hammudan mukaan seksiorjien pitäminen on Koraanin mukaista, joten emme ylläty, kun ainakin kaksi hänen oppilastaan päätyi terroristien (IS) riveihin Syyriassa.

Sobia Sheikin paljastuneista sähköposteista (mm. 30.10. 2023) selvisi, että hän oli kehottanut loppuvuodesta -23 lähettämään rahaa Ali Hammudan järjestölle. Keskusteluketjun aihe oli Israelin ja Hamasin sota, ja palestiinalaisten auttaminen. Sheikh antoi viestissään kollegalleen, kouluneuvoja Teresa Hoffmanille, mm. käytännön neuvoja rahansiirrosta vihasaarnaajan järjestön tilille. Sähköpostiketju, jossa keskustelu tapahtui, on virallinen, ammatillinen, ja opetusviranomaisen perustama (27.10. 2023).

Yhdysvaltain liberaalisti asennoituvissa itä- ja länsirannikon yliopisto-kaupungeissa, on ollut suuriakin mielenilmaisuja Israelia vastaan Hamasin hyökkäyksestä alkaneen Gazan sodan aikana.

Mielenilmauksiin, ja ”aselepo heti”-some-kampanjointiin aktiivisesti osallistuneella väellä voi olla tausta Lähi-Idässä tai muulla kriisialueella, tai vasemmistolainen asenne ”USA:n imperialismia” vastaan, -pahimmassa tapauksessa molemmat. (Nyttemmin tämä narratiivi on havaittu myös äärioikealla.)

Cardiffissa Walesissa toimivan al-Manaar-moskeijan vihasaarnaaja Ali Hammuda, joka näyttää nauttivan ”ceasefire-now!” -porukoiden luottamusta, kiistää jyrkästi Hamasin tehneen mitään väärää 07.10.-23 alkaneessa hyökkäyksessään. Maailmaa kuohuttanutta brutaalia seksuaalista väkivaltaa ei Hamasin ja ”Palestiinan islamilaisen jihadin” terrori-iskun kohteeksi joutuneissa Negevin alueen kibbutzeissa, tai ulkoilma-musiikkifestivaaleilla tapahtunut, väittävät Hammadan hengenheimolaiset. Samaan hengenvetoon he selittävät -kuten idolinsa- että ”seksiorjien ottaminen on luvallista”.

Kun ollaan tämänkaltaisessa seurassa, onkin odotettua ettei aselepo-vaatimus kohdistu Hamasiin, -ainoastaan Israeliin.

Sheikh rinnastaa some-kirjoittelussaan Israelin natsi-Saksaan, -kuten muuten eräät muutkin, jopa suomalaisessa keskustelussa. Rinnastuuko hänen oma denialisminsa Gazan 07.10. 2023 hirmutekojen suhteen johonkin, -sitä hänen tapaansa ajattelevat eivät ehkä tule huomanneeksi.

Sheikhin sähköpostit -hänen opettajantoimeensa liittyvässä keskusteluryhmässä- toi julkisuuteen konservatiivinen painotusryhmä, Parents Defending Education (vanhemmat opetuksen puolesta), joka pyrkii pitämään politiikan poissa luokkahuoneista.

Ryhmän puheenjohtaja Nicole Neilly kirjoitti lehdelle:

”On järkyttävää, että amerikkalainen opettaja käski työtoveria lahjoittamaan hyväntekeväisyyskeräykseen, jota johtaa mies, joka kiistää 10/7 terrori-iskujen tapahtuneen.”

Neilly on järkyttynyt myös someviestien ”hälyttävästä antisemitismistä”. Yhdysvalloissa koululaisten vanhemmat ovatkin olleet yhä enemmän huolissaan oppilaitoksiin pesiytyvästä poliittisesta indoktrinaatiosta, -ns. Woke-aivopesusta, joka vastustaa kaikkea tervettä ja kannattaa mitä kummallisimpia asioita, -ja suosii mm. väkivaltaista islamismia.

Hyväuskoisessa maahanmuuttajamyönteisyydessä on päästetty vaikuttajan asemiin sellaisia henkilöitä, jotka eivät jaa yhteistä arvomaailmaamme. He jopa toimivat aktiivisesti sitä vastaan, tukien jopa väkivaltaista extremismiä. Opetusalalla tämä saattaa olla erittäin vahingollista, ja tehdä tyhjäksi ns. kotouttamisen: Virkoihin tai tehtäviin mediassa, ja poliittisissa puolueissa, edenneet maahanmuuttajataustaiset ovat omalle ryhmälleen esikuvia, menestyjiä. -Heidän ajatuksiaan seurataan, ja maahanmuuttajille juuri he ovat esimerkkejä, miten tulee toimia.

Onneksi emme Suomessa ole samalla tiellä! -Emmehän?

Luettavaa:

YK:n tutkijat: ’Syytä epäillä’ seksuaalista väkivaltaa käytetyn Hamasin hyökkäyksessä 7. lokakuuta


.

.

.

One thought on “Mitä amerikkalaisissa kouluissa tapahtuu? -Opettaja keräsi rahaa vihasaarnaajalle”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *