Raamatun mukaan avioliittoon siunaaminen koskee vain miehen ja naisen liittoa. Nyttemmin Raamattuakin voidaan käyttää Setan aseena heteroutta vastaan.

Koska myös kirkko on jäsentensä yhteisö, ja sillä on säännöt, ja sen ylin päättävä elin on Kirkolliskokous, -niin se päättää. Ja jos 3/4 hyväksyy tuon täysin tuulesta temmatun liberaalitulkinnan avioliitosta, -sitten olkoon niin. En ymmärrä miten piispat ovat hairahtuneet moiseen kerettiläisyyteen. Kirkon jäsenet päättävät kirkon asioista. Eihän muidenkaan jäsenyhteisöjen ulkopuolelta voida määrätä mitä ne tekevät.

Kun jotkut vaativat, että ev.lut. kirkon on sallittava samaa sukupuolta olevien kirkkovihkiminen, vedoten tasa-arvoon, niin myllyttäkää nyt ihmeessä muslimit samaan ”homovihkimisiä moskeijoihin” -ideaan. Siinä teille iskulause ihan ilmaiseksi. Ai, ei vai. No ei riitä kantti, koska ”kunniakansalaisten” pitää saada tehdä mitä päähän pälkähtää, mutta meidän muiden pitäisi alistua -ainakin kristittyjen- setalaisten komentoon. Minun puolestani homot/lesbot voivat mennä keskenään naimisiin mutta ei kirkossa. Maistraatti on ihan kelpo paikka.

Vihreätkö kirkon oppositio

Kaksoisstandardi on Vihreiden ajama, mutta haiskahtaa kommunismilta. Seuraavaksi ruvetaan varmaan tasa-arvon (-sinänsä tärkeimpiä arvoja) nimissä julistamaan Kristiina Halkolan aikoinaan laulaman kapinalaulun mukaisesti: ”Sinun lapsesi eivät ole sinun lapsiasi vaan he ovat itseensä kaipaavan elämän tyttäriä ja poikia, He tulevat sinun kauttasi, mutta eivät sinusta,  ja vaikka he ovat luonasi, he eivät kuulu sinulle”.

No, eipä tietenkään vanhemmille, vaan enemmän tai vähemmän ultraliberaaleille lastentarhan johtajattarille ja peruskoulun vielä radikaaleimmille opettajille. Niin, että aivopesuun vaan, niin kuin Putinin Ukrainasta ryöstämät lapset konsanaan.

Monet itkevät tänä päivänä, että hallituksella on liikaa valtaa, mutta taitaa olla liian vähän, kun maassa jossa on selkeä enemmistö ihmisiä, joka haluavat perusperheen ja kasvattaa tyttöjä ja poikia, -ei mitään sukupuolettomia pökkelöitä- ollaan joutumassa ulkoparlamentaaristen, kenenkään valitsemattomien, kuitenkin puoluepoliittisten ylhäältä ohjattujen ”ammattilaisten” terrorin kohteeksi. Tällä menolla Orwellin 1984 ei ole kaukana.

Seppo Huhta

One thought on “Kirkon on noudatettava kirkolliskokouksen tahtoa”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *