Vuonna 1990 alkoi somali-invaasio. Silloin Suomessa oli vieraskielisiä eli ulkomaalaisia 24.783. Viime vuoden lopussa heitä oli 558.294.

Suomen suurin ilmastoteko olisi maahanmuuton torppaaminen. Ei tarvitsisi pohtia syövätkö suomalaiset liikaa makkaraa eikä sitä, että pirulaiset vielä lämmittävät puilla saunojaan. Vuonna 1960 afrikkalaiset valtiot itsenäistyivät. Silloin maapallolla oli 3,0 miljardia asukasta. Nyt heitä on 8,1 miljardia. 10 miljardia ylitetään vuonna 2058. Siis vain 34 vuoden kuluttua.

Muslimeja on nyt maapallolla noin kaksi miljardia. Vuonna 2050 heitä on ennusteiden mukaan 2,8 miljardia. Se tarkoittaa, että muslimeja riittää Suomeen vielä satoja tuhansia, miljoona ylitetään tällä vuosisadalla. On mielenkiintoista, ettei Suomen maahanmuuttajia tilastoida uskonnon mukaan.
Kaikista palkkatutkijoista huolimatta olen ainoa, joka tätä on selvittänyt.

79,2 % turvapaikanhakijoista muslimienemmistöisistä valtioista

Viime vuonna muslimienemmistöisistä valtioista tuli Suomeen 79,2 % turvapaikanhakijoista. Määrä on kammottavan suuri kun huomioi, että Venäjältä tuli desantteja ja sotilaskarkureita 10 % kaikista. Eli mitään maahanmuutto-ongelmaa ei olisi, jos muslimit pysyisivät profeettansa kotioloissa.

Afrikka on väestöräjähtynyt

Maapallon itsetuhosta voidaan syyttää kehitysapua, jonka avulla Afrikka on väestöräjähtynyt, ja räjähtää vielä uudestaan. Mutta tästä ei saa puhua faktoilla. Sillä kaikilla on ihmisoikeudet. Se tarkoittaa myös elämistä toisten elätettävinä. Missä kansainvälisessä sopimuksessa sanotaan, että Suomen on elätettävä jokainen muslimi, joka kävelee Suomen rajan yli.

Kirjoitus on kommentti Yrjöperskeles-blogiin ”Pelastakaa makkara”, jossa Yrjö pohtii uusia ravintosuosituksia. Niissä makkaran syöntiä ei (vielä) kielletä, mutta sitä halutaan edelleen vähentää. Hullua tässä on se, että palaamme 50-luvulle. Silloin ei grillimakkaroita edes ollut, eikä makkaroita muutoinkaan juhannuksena syöty.

Pauli Vahtera

One thought on “Pauli Vahtera: ”Maahanmuuton torppaaminen olisi ilmastoteko””
  1. Samaa itsekin ihmetellyt, että tuo hiilijalanjälkihuijaus ei merkitse muka siinä, että otetaan loisia matalan hiilijalanjäljen maasta tänne pohjoiseen ja juuri siinä tapauksessa hiilijalanjäljellä ei olekaan merkitystä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *