Liike Nyt päätti lauantaina puoluekokouksessaan Tampereella, että liikkeen ainoa kansanedustaja Harry Harkimo jatkaa puheenjohtajana.

(Kuvalähde: Liike Nyt.)

Uudeksi varapuheenjohtajaksi valittiin Panu Peitsaro Savonlinnasta. Puheenjohtajana jatkava kansanedustaja Harry Harkimo kommentoi:

”Puolueessa on hyvä meininki ja meidän ihmisillämme on täysi höyry päällä kohti ensi kevään kunta- ja aluevaaleja. Suomen julkinen talous on kovaa vauhtia menossa täysin kuralle ja Orpon hallitukselta puuttuvat kokonaan keinot talouskasvun käynnistämiseksi. Olen myös erittäin huolissani terveydenhuoltomme kriisistä.

Jokaisen suomalaisen on luotettava siihen, että hän saa kaipaamaansa hoitoa ja hoivaa ja se tulee olemaan meidän eräs pääviestimme kohti tulevia vaaleja. Vanhat puolueet ovat yhdessä sotkeneet koko soten, ja ovat sen takia siitä hiljaa.”

Uusi varapuheenjohtaja sote-alan tuntija

Liike Nytin varapuheenjohtajaksi tänään valittu Panu Peitsaro on toiminut eri tehtävissä sote-alalla 26 vuotta. Lääkäri ja hammaslääkäri Peitsaro toimii sekä Savonlinnan kaupunginhallituksessa että Etelä-Savon hyvinvointialueen hallituksessa ja on toiminut vuosia myös sairaanhoitopiirin johtajana.

”Sote-palvelut ovat kriisissä ja tällä menolla pahempaa on edessä. Tarvitsemme vision siitä, minkälaisia terveydenhuoltomme palvelut ovat kymmenen vuoden päästä. Viiden vuoden päästä jokaisella suomalaisella pitää olla tieto omasta lääkäristä ja hammaslääkäristä ja sitä kautta pääsy sujuvasti hoitoon. Tähän pääsemme sillä, että kevennämme hallintoa kohti viittä aluetta ja siirrymme omalääkärimalliin ammatinharjoittajapohjalta”, sanoo Liike Nytin tuore varapuheenjohtaja Panu Peitsaro.

2 thoughts on “Harkimo jatkaa Nyt:n johdossa, varapuheenjohtajaksi Sote-tuntija”
  1. Voisi olla pieni vihje, miten terveydenhoitoa voidaan parantaa talouden romahtaessa?
    Olisiko jo kiire puuttua byrokratiaan, siis kumota tarpeettomat lait, jotka rasittavat kansalaisten elämää ja lisäävät veroja. Yksi vihje, 100000 yhteisön tarpeetonta virkaa on lopetettava.

  2. Eurovaaleissa Liike Nyt oli käytännössä nolo. Hävisi Junes Lokankin poppoolle, olkoonkin Lokalla olleen Teuvo ”ääniharavana”. Kristillisillä joko täysin ennustepallo hukassa tai oli luvattu isot massit lähtiessään surkuhupaisaan vaaliliittoon Liike Nyt:n kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *