Maanantain eduskuntakeskustelussa, syrjinnästä ja vääryydestä, kansanedustaja Ben Zyskowicz (Kokoomus) laajensi syrjintä-tarkastelun kouluissa ilmenevään oppilaiden syrjintään ja painostukseen, joka on saanut uhkaavia piirteitä.

(Kuva: Eduskunta 24.06. 2024.)

Koululaiselta riistetty ’turvallinen olotila’, -koulussa!

Asiakohdassa 7. –Keskustelualoite yhdenvertaisuudesta, tasa-arvosta ja syrjimättömyydestä– kansanedustaja otti puheeksi Palestiinan -oikeammin ilmeisesti ’Hamasin’-asiaa kannattavien oppilaiden suhtautumisen olettamiaan Israelin symppaajia kohtaan. Kansanedustaja luki otteita koululaiselta saamastaan riipaisevasta kirjeestä: Kirjeen lähettäjä kertoi mm., ettei hänellä ole enää koulussaan turvallista oloa, koska ns. Palestiina-aktivistit käyttäytyvät levottomasti.

”Rasismin vastainen päivä vaikka joka vuosi”

Ben Zyskowicz (Kok) sanoi vastauspuheenvuorossaan (klo.12.59, videotallenteessa 50:40 / 2:29:23)  :
Arvoisa herra puhemies! Oulun rasistiset väkivallanteot ovat vakava hälytysmerkki siitä, mitä maassamme äärioikealla tapahtuu. Lapsiin ja nuoriin voimme parhaiten vaikuttaa, ja mielestäni kouluissa tulisi järjestää rasismin vastainen päivä Opetushallituksen johdolla vaikka joka vuosi.” [Keskeltä: Hyvä idea!]

Ympäri koulua hakaristejä sekä Palestiinan lippuja

’Edustaja Saramon puheenvuoron johdosta haluan lukea muutaman otteen saamastani meilistä. ”Moi! Oon 15-vuotias nuori Itä-Helsingistä peruskoulusta. Koulussa on ollut hyvinkin näkyvää Palestiina-aktivismia. Tällä tarkoitan muun muassa ympäri koulua esimerkiksi hakaristit, iskulauseet sekä Palestiinan liput, minulle kohdistettuja huutoja sekä erittäin uhkaavia katseita.

Huutoja ovat esimerkiksi olleet ’Free Palestine!’, ’Kansanmurhaaja!’ ja niin edelleen. Tämä ei enää tunnukaan vain Palestiina-aktivismille, vaan puhtaasti antisemitismille. [Puhemies koputtaa] Koulussa voi huomata erittäin nopeasti juutalaisvastaisuuden ja vihan. Itsellänikään ei ole enää moniin kuukausiin ollut koulussa turvallinen olo.”

Luettavaa:

Viitsisikö joku vastata maahanmuuttajan kysymykseen: Onko yliopisto muuttunut madrassi-kouluksi?

Dear Anna Kontula: Miten meni viime kerralla?

Urheiluruutu Hamasin äänitorvena

4 thoughts on “Ben Zyskowicz: Palestiina-aktivistit vievät kouluista ’turvallisen tilan’”
  1. Suomen hallitukset on vieneet kansalaisilta ”turvallisen tilan”; he ajavat Suomea sotaan ja antavat vieraan vallan vallata kasarmimme laukautakaan ampumatta .

    Kansalaisten omaisuus on myös varastettu globalistipankkiren käyttöön salassa; tai salassa ja salassa oikein ”lainsäädäännöllä” : He 8/2016 maakaaren muuttamiseksi : Pankit voivat siirtää pannttkirjat sähköiseen muotoon toimittamatta alkuperäisiä paperisia panttikirjoja Maanmittauslaitokselle. Pankkien ei tarvitse mitätöidä paperisia panttikirjoja heti, vaan se voidaan tehdä sopivaksi katsottuna ajankohtana.

    Teknisistä syitsä johtuu, että ristiriitatilanteessa paperinen panttikirja on ykkösprioriteetti. Panttikirjat siis kahdennettiin syksyllä 2017 ja kansalasille jätettiin mustapekka käteen globalistipankkien maailmanvallan perustamisessa. Jos tämä on antisemitismiä tämän kritisoiminen aika moni on ”natsi” ?

    Ihmisten omaisuuden ryöstö on ryöstö, vaikka sen olisi tehnyt ”väärinkohdeltu kansanosa ” !

    Tämä on julkinen rikosilmoitus tuon maanpetoksen tutkimiseksi !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *