Yleisradion Urheiluruudun muutama päivä sitten, heti kello 20.30 pääuutislähetyksen jälkeen, näytetty lähetys oli juutalaisvihamielinen-suorastaan antisemitistinen.

Urheiluruudun juontaja uhkui vihaa ja Israelin potkimista pois Pariisin kesäolympialaisista vaatinut reportteri selitti ääni täristen, kuinka tämä on -jos ei nyt missään päätetty- mutta suunnilleen kaikkien kansojen ja valtioiden tahto vaatimus.

Täytyy sanoa, että harvoin olen kuullut edes poliittista joukkojen-kiihotuspuhetta toreilla, joissa noin ääni väristen olisi oltu ihan omalla ”sydämen asialla”.

Tälle Ylen kannanotolle, joka siis myytiin urheilusta kertovana juttuna, oli haettu ikään kuin viimeisen ja etenkin ainoan oikean totuuden ”vuoren viisaaksi” muslimi lakimies, bosnialaistautainen Katiarina Pitjelowic.

Ja hän tietysti saarnasi Israelia vastaan kuin parahin mullah.

Lapsellista ja liikuttavaa reportterin puheessa oli se, että toimittaja kertoi kuinka Pitjelowic oli opiskellut juristiksi Suomessa. En epäile sitä mutta ihmettelen miten tämä itsensä Olympialiikkeen ylituomariksi nostanut lain tulkitsija puhui kuitenkin haastattelussa englantia, vaikka häntä myytiin ikään kuin ”suomalaisena”. -Kyllä suomeksikin voi puhua puppua, oikein erinomaisesti. Onhan tämä niin rikas kieli.

Suomi on aina kannustanut rauhaan, -myös Olympialiikkeessä

Nyt valtion omistama Yleisradio, ja sen yksi katsotuimpia ohjelmia, lähti antisemitistiseen hyökkäykseen ainoana todistajanaan suorastaan asianosainen. Me kaikki tiedämme, että juuri nyt Gazassa ei taistele vain Israel ja terroristijärjestö Hamas, vaan myös juutalaisuus ja islam.

Jos minä olisin Ylen johtoa niin en tämän jälkeen kehtaisi mennä ulos valkean päivän aikana.

Olisi todellakin mielenkiintoista ja oikeastaan välttämätöntä tietää Ylen/Urheiluruudun motiivi tuohon hyökkäykseen Israelia ja juutalaisia vastaan?

On päivänselvää, että Suomi/Suomen Olympiakomitea ei ole osapuoli, mutta Hamas on, -mistä tietenkään em. jutussa ei puhuttu. Eikä taakkaa kevennä yhtään, että eiväthän muutkaan valtamediassa enää halua muistaa, että Hamas hyökkäsi raakalaismaisesti Israelin puolella meneillään olevaan rauhan festivaaliin, ja rajan lähistön kibbutsien perheisiin tappaen noin 1200 pääosin nuorta ja lasta. Tämän lisäksi nuo ”taisteleijat” (raukkamaiset terroristit), niin kuin Ylen toimittajat heitä nimittävät, raiskasivat ja piinasivat ainakin saman määrän juutalaisia siviilejä.

Tätä ei voi painaa villaisella

Mielestäni tähän on puututtava sekä Yleisradion hallintoneuvoston, että YLEn hallituksen: Talon ja Urheiluruudun pomojen pitää ymmärtää, että vihervassuilu ja Hamasin asian edistäminen ei kuulu uutistoimintaan, ja kaikkein vähiten urheilu-uutisiin. Antisemitismille on oltava nollatoleranssi.

Tätä tehtyä vahinkoa ja pöyristyttävää valepropandaa ei tietenkään saa enää tekemättömäksi. Ammuttua nuolta ei saa takaisin, mutta päättäväisellä toiminnalla saadaan Yle ja Urheiluruutu tekemään juttuja esim. Olympialaisista, jotka eivät ole minkään osapuolen propagandaiskuja ja valheiden levittämistä.

Seppo Huhta

2 thoughts on “Urheiluruutu Hamasin äänitorvena”
  1. Kato kato, Lavrovin ja Hamasin pomojen Moskovassa tekemä yhteistyösoppari pitää kuin Nokian kumisaappaat!

   Mediassa levinnyt vauvojen elävältä-grillaamis -juttu kumottiin viimeistään marraskuussa -todistamattomana (ei siis perättömänä) Jerusalem Postin uutisessa, jota en ehtinyt jakaa. Kun 07.10. 2023 tapahtui niin hirveitä asioita, että eloonjääneet olivat shokissa, levisi myös tarkistamattomia tietoja.

   Mutta pointti onkin, että ”naappuriseurue” on taas kerran timmissä koordinaatiossa islamistien, jihadistien ja murhamiesten kanssa. -Jatkakaa samaan tapaan! -Niin teitä ei kukaan usko.

   P.S.
   Yleensä sisällöltään pelkkiä linkkejä sisältävät viestit lähtee täältä liukkaasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *