Israelin puolustusvoimilla (IDF)  on tänään ilo ilmoittaa neljän israelilaisen panttivangin löytymisestä elossa. He olivat olleet terroristijärjestö Hamasin vankeudessa viime vuoden lokakuun seitsemännestä alkaen.

(Kuvaan on käytetty The Tmes of Israelin ja IDF:n materiaalia,  Shlomi Ziv (ylhäällä vasemmalla), Andrey Kozlov (ylhäällä oikealla), Almog Meir (alas vasemmalla) ja Noa Argamani.)

IDF:n rohkeassa operaatiossa Gazan kaistan keskiosassa pelastettiin Noa Argamani, Almog Meir Jan, Andrey Kozlov ja Shlomi Ziv. Heidät siepattiin Hamasin terroristien toimesta 7. lokakuuta Supernova-musiikkifestivaaleilta Negevin alueella, lähellä Re’imin kibbutzia, islamistiterroristien hyökätessä Gazan kaistalta Israelin alueelle.

Noa Argamani tapaa isänsä Israelissa tänään.

Terroristit olivat tulleet raja-aidan yli ajoneuvoilla ja myös riippuliitimillä, ja murhanneen ulkoilma-musiikkitapahtuman yleisöä sarjatuliaseilla. Näyttävien joukkomurhien tarkoituksena oli ilmeisesti houkutella Israel lähettämään maajoukkoja Gazaan, jota oli valmistelu vuosien ajan taistelukentäksi, -mm. kaivamalla hulppea tunneliverkosto.

IDF:n erikoisjoukot olivat paikallistaneet samanaikaisesti kaksi Hamasin kohdetta Gazan kaistalla, Nuseiratissa. Toisesta kohteesta pelastettiin Argamani, ja Meir Jana, Kozlovia ja Ziviä oli säilytetty toisessa. Kaikki pelastetut ovat hyvässä kunnossa. Heidät vietiin Tel Hashomeriin Sheba Medical Centeriin.

Operaatiota tuettiin raskailla ilmaiskuilla Hamasin kohteisiin. Hamasin terveysviranomaiset ilmoittivat tapansa mukaan ”suuresta määrästä” pommien uhreja. Pelastusoperaatiossa loukkaantui vakavasti yksi israelilainen sotilas.

IDF:n tiedottaja, kontra-amiraali Daniel Hagari, mainitsi sankarillisen operaation TV-lausunnossaan, ja antoi lupauksen yhä terroristien käsissä oleville israelilaisille:

”Emme anna periksi yhdestäkään panttivangista. Teemme jatkossakin kaikkemme palauttaaksemme kaikki Gazassa edelleen pidetyt 120 panttivankia. Olemme varmoja, että tavoitamme sinut, ja tämä operaatio ei lopu ennen kuin palaat kotiin.”

Asiasta kertoivat tänään:

Lapset juhlivat Israelissa -ja Ateenassa- uutista  terroristien vankien vapauttamisesta. -Terrorilla ei voi voittaa.

Suomalaisilla ’Freelance-muusikoilla’ ei sitten ole mitään kantaa joukkomurhaan ulkoilmafestivaaleilla viime lokakuussa?

Miten sorretut ja kiusatut hankkivat maailman myötätunnon. Lesson One: Gaza (VIDEO)

Viitsisikö joku vastata maahanmuuttajan kysymykseen: Onko yliopisto muuttunut madrassi-kouluksi?


https://www.uutispeili.fi/index.php/2023/12/17/gazan-puolustajat-tukkivat-liikennetta-berliinissa/

 

Miten käy Hamasin ’kahden valtion mallissa’, -israelilainen tarkastelu

Biden toppuuttelee Netanyahua: Ei vastahyökkäystä!

3 thoughts on “Neljä panttivankia pelastettiin tänään terroristien käsistä Gazassa”
  1. https://www.samharris.org/blog/campus-protests-antisemitism-and-western-values

    Lainaus professorilta:

    Mutta analogia itse asiassa aliarvioi tapahtuneen perverssiota – koska monet näistä opiskelijoista eivät vain protestoi epäoikeudenmukaisuutta ja julmuutta ja viatonta kuolemaa vastaan, vaan vain sattuvat ahdistelemaan vääriä ihmisiä. Pikemminkin monet heistä tukevat nimenomaisesti epäoikeudenmukaisuutta ja julmuutta ja viatonta kuolemaa. ”Globalize the Intifada” ei ole kehotus rauhaan; se on kehotus juutalaisten mielivaltaiseen murhaan.

    Miten lapset saivat tämän kääntymään? Syitä on monia, mutta tässä on yksi: Qatar, petrovaltio, on antanut kymmeniä miljardeja dollareita Yhdysvaltain, Kanadan ja Ison-Britannian yliopistoille. Qatar on antanut enemmän rahaa länsimaisille yliopistoille kuin mikään muu maa maailmassa. Qataria hallitsevaa hallintoa hallitsee suoraan Muslimiveljeskunnan teologia, jonka sivuhaara Hamas on. Mitä tulee juutalaisiin, Muslimiveljeskunta on islamismin ja natsismin fuusio ja itse asiassa kansanmurha. Toisen radikaalin ryhmän, American Muslims for Palestine, kautta Muslim Brotherhood rahoittaa opiskelijaryhmää, joka on ollut yksi näiden mielenosoitusten pääjärjestäjistä, Students for Justice in Palestine. He myös rahoittavat ryhmää hyvin hämmentyneitä juutalaisia ​​näissä protesteissa, Jewish Voices for Peace. Charles Asher Small paljasti tämän rahapolun Globaalin antisemitismin ja -politiikan tutkimusinstituutissa. Qatar omistaa myös suuria jalkapallojoukkueita Euroopassa ja Al Jazeeran, niin sanotun uutisorganisaation, jolla on sama journalistinen rehellisyys kuin Russia Today. Se on vain islamististen valheiden lähde. Kaikki tämä merkitsee psyoppia lännelle ja erityisesti länsimaiselle koulutukselle. Meillä on vuosikymmeniä ollut Lähi-idän tutkimuksen osastoja, jotka ovat rahoittaneet islamististen teokraattien ja antisemiittien. Miksi olemme sietäneet tätä pehmeän vallan haitallista käyttöä? Näyttää siltä, ​​​​että raha ja öljy ovat edelleen vastustamattomia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *