Buchenwaldista tuo ääni kaikaa, kellot kumajaa” Paitsi sillä erolla, että muslimitaustaiset murkut ovat tuoneet keskitysleirit kaduille. –Buchenwald oli natsien 1937 perustama keskitysleiri Ettersbergissä Weimarissa.

Kun terrorin kohteena ovat kantislapset, niin ei vihreitä ja demareita asia kiinnosta pätkääkään, -tai ehkä sitten, jos saisi julkisuuteen väännettyä asian niin päin, että uhri onkin syyllinen (mutta ”parivaljakko myöhästyi). Huolestuttavaa on, että milloin ihmiset vihdoinkin alkavat tosissaan tajuta tuon vihervasemmiston tukeman islamisoinnin karmeuden?

On hyytävää havaita kuinka varsinkaan Saksan vihervasemmisto ei halua nähdä mihin ollaan menossa. Tuo puolueryhmä ilmeisesti ainakin puolitosissaan kuvittelee, että tuhoamalla AfD-puolueen, -mihin se nyt pyrkii jopa lakiteitse- mutta perustuslaki on ainakin vielä natseiksi vaivihkaa muuttuvien vihreiden pyrkimysten tiellä.

AfD ainoana isompana puolueena yrittaa jarruttaa islamilaista invaasiota, jota taas Saksan nykyhallitus tuntuu pitävän ”sydämenasianaan”, että( teot ovat toista kuin suu puhuu) Saksa jotenkin ihmeellisellä tavalla muuttuisi paremmaksi.

Uskovatko demarit ja vihreät tosissaan muutokseen parempaan? -No, eivät tietenkään usko, vaan nuo puolueet ilmeisesti kuvittelevat, että jokin ennen kokematon harmonia syntyisi maahan, ja kaikki entiset AfD:läiset alkaisivat äänestää heitä, ja muslimit tietenkin, jos siis AfD-puoluetta ei olisi.

AfD:n äänestäjät ja kannattajat eivät ole osallistuneet joukkoraiskauksiin, ”kunniamurhiin”, tyttöjen silpomisiin, omatekoisiin ukonnollisiin ”poliisiryhmiin”, eivätkä homojen tappoihin.  Eivätkä he vaadi Sharia-lain tuomista Saksaan. Mutta koska vihreät ja demarit eivät tunnu vähääkään välittävän, niin ilmeistä on että he haluavat kiihdyttää edellisiä, ja sen lisäksi ehkä tulevat nimeämään katot joilta tulevaisuudessa voi heitellä homomiehiä katuun, ja alueet joihin kaivetaan kuoppia joissa voidaan kivittää teinityttöjä hengiltä.

Ja Berliinin valtiopäivätalon edustalle rakennetaan kaiketi lava, jolla varsinkin näin ramanadan- aikaan ruoskitaan -vähintään 25 paria raippoja -henkilöitä, jotka jonkun mielestä ovat aiheuttaneet pahaa mieltä jollekin imaamille tai Iranin ajatollalle, ja ehkä arvostelleet Qatarin huivipakkoa yms.

On päivän selvää, että Eurooppalaiset demokratian, tasa-arvon ja oikeudenmukaisuuden ihanteet ovat antagonistisessa -siis sovittamattomassa- ristiriidassa niin koraanin kuin Sharian kanssa. On muuten kummallinen juttu, että kun monet tuttavistani, jotka ovat esimerkiksi asuneet ja työskennelleet muslimimaissa kertovat, että siellä ei tulisi mieleenkään ruveta kapinoimaan paikallisen maan uskontoa, arvoja ja tapoja vastaan, mutta meillä täällä Euroopassa on niin, että miljoonat muslimit -heitä on EU:n alueella 40-50 miljoonaa- ovat enemmän tai vähemmän kapinassa laillista yhteiskuntajärjestelmää vastaan jokseenkin joka maassa, -pois lukien toki Vatikaani.

Muslimit ovat julistaneet sodan ”kristitylle” maailmalle

Muslimit ovat julistaneet sodan ”kristitylle” maailmalle jo 1400 vuotta sitten. Status Quo on vallinnut kohtaisen hyvin siitä alkaen, kun Wienin edustalla saatiin torjuttua vain 15000 miehen joukoilla 140 000 päisen suurimmalta osin turkkilaisten armeijan. Tämä tapahtui 341 vuotta sitten eli 1683.

Keväällä juuri näihin aikoihin tulivat Wienin lähikyliin ensimmäiset tataarit ryöstämään ja raiskaamaan itävaltalaisia. Nyt tilanne on se, että uusi invaasio alkoi 2015, ja se jatkuu.

Uusi lehti kirjoitettiin viime syksynä, kun Venäjä alkoi työntää maahamme Venäjällä jo jopa kymmenen vuotta asuneita muslimeja, -siis mukamas ”turvapaikanhakijoina”. Jokainen täysijärkinen käsittää, että jos/kun ihminen on työskennellyt esimerkiksi somalian kielen tulkkina Moskovassa jo monia monia vuosia, niin hän ei todellakaan mitenkään päin voi sovittautua ”turvapaikanhakijaksi”.

Eli siis Venäjä käyttää noita Lähi-Idän ja Pohjois-Afrikan tulijoita ihmisluoteina. Yksin Venäjällä on noin 10 000 000 em. väkeä. Huikea historian kaari on kyseessä, kun muslimit Wienin porteilta käännytettiin satoja vuosia sitten, niin nyt he ovat Venäjän työntäminä ja Suomen Vihreiden ja Vasemmiston vetäminä puskemassa rajan yli.

Koko itäinen Suomi Lappia myöten on uhan alla, eikä se tietenkään siihen jäisi, vaan kyllä nuo massat vyöryisivät koko maahan.  Täytyy muistaa, että syksyn aikana läpipäässeistä yli 1300:sta yksikään -siis ei ainoakaan- ole meidän, eikä kansainvälisten sopimusten edellyttämällä tavalla henkilö jolla olisi oikeus ”turvapaikkaan”.

Kun näin on, niin on erittäin suurella varmuudella odotettavissa, että myöskään niillä miljoonilla jotka rajan takana lymyävät, tai asuinpaikoissaan odottavat kuljetusta Venäjän rahoittamina ja huoltamina, ei ole mitään perustetta hakea ”turvapaikkaa”. Hybridioperaatio on sotatoimi Venäjän taholta, eikä sillä ole mitään tekemistä ”maahanmuuttopolitiikan” kanssa.

Geneven sopimuksessa sanotaan, että …

Vihervasemmisto vetoaa siihen, että kun ”Geneven sopimuksessa sanotaan, että …” -Aivan, siellä sanotaan monenlaista, mutta Geneven pakolaissopimus laadittiin jo vuonna 1949. Se oli jälkikaiku II-maailmansodasta, ja sen ajateltiin nimenomaan suojelevan juutalaisia uudelta kansanmurhalta.

Nyt sillä ei vaan suojella, vaan suorastaan paapotaan juutalaisia vihaavia muslimeja, joiden suurena haaveena on esimerkiksi  ”ajaa juutalaiset mereen”.  Siis tuhota Israelin valtio ja toteuttaa Holokausti 2.0.

Eikä siinä tietenkään -siis 75 vuotta vanhassa ”pergamentissa”- ole valtioita ja kansoja suojelevaa hybridisodankäynnin tuomitsevaa pykälää. Maailma muttuu, mutta Vasemmisto ei muutu, eikä Saksassa entisten kommunistien ja natsien perustama Vihreät muutu sekään, vaikka se jatkuvasti toitottaa edistyksellisyyttään.

Suomen hallitus esittää eduskunnalle toimia, jotka estäisivät itärajan invaasion mutta laki edellyttää 5/6 tuen eduskunnalta. Todennäköiseltä näyttää, että Vasemmistoliitto ja Vihreät ainakin haluavat -de facto- invaasiolle vähintäänkin option, mutta niiden voimat eivät riitä,koska vastustajia pitää olla 34 ja VL+Vihr. = 24.

Mutta jos RKP hyppää em. kelkkaan, niin kas 34 onkin kasassa. Tosin yksikin toisinajattelija muuttaa siltä osin tilanteen aivan toiseksi. Kuka on se RKP:n kansanedustaja joka ”pelastaa isänmaan”.

Toisinpäin: Ilmeistä on, että Eva Biuadet haluaa pitää ovet auki sepposen selällään. Ja onhan sekin mahdollista ,että SDP palaa tältä osin ”Tannerilaiseen” maanpuolustushenkeen, ja asettuu yksimielisesti tässä asiassa hallituksen taakse. Mutta jos demareista yksikin lipsuu Venäjän puolelle niin huh,huh.

Keskusta mitä ilmeisimmin tukee hallitusta -talonpoikaisarmeijan ja jääkäriliikkeen muistot velvoittavat. Jos tuo laki jää säätämättä, niin meidän on varustauduttava jompaan kumpaan tai molempiin: Sotaan tai sisällissotaan. Nyt on otettava järki käteen ja annettava piut paut joillekin EU parlamentin suutaan soittaville sosialisteille ja vihreille, niillä ei tässä kastu -ainakaan vähään aikaan- edes nilkat, mutta me voidaan olla nesteessä korviamme myöten .Meillä on oikeus ja velvollisuus puolustaa Suomea, suomalaisia ja suomalaisuutta.

Seppo Huhta

Geneven sopimus on aikansa elänyt

Antisemitismi nostaa rumaa päätään läntisessä Euroopassa, -Euroviisut lyömäaseena

Arabi-lehti kirjoittaa tänään Iranin viidestä (5) valmiista ydinpommista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *