Vaikutusvaltaisten miesten seurassa tiiviisti liikkunut Jeffrey Epstein kuoli vankilassa New Yorkissa -oikeudenkäyntiään odotellessaan, ja pedofiilin kontaktiverkon uskottiin pysyvän salassa kuin ’Panama-paperit’ tai joku muu lista. Asiat tulevatkin ilmi, kun oikeudenkäyntiasiakirjoja on alettu julkistaa. Suuria nimiä on löytynyt

Jeffrey Epsteinin ja Gislaine Maxwellin pedofiilirenkaan uhrit ovat maininneen mm. Yhdysvaltain entisen varapresidentin Al Goren, -ja korkeammassakin tuolissa istuneita jenkkejä on mainittu, -peräti kaksi presidenttiä!  Harvardin eliittiyliopiston oikeustieteen professori Alan Dershowitz  esiintyy asiakirjoissa peräti 137 maininnalla syyteaineistossa. ”Yhden uhrin mukaan Epstein pakotti alaikäisen tytön seksuaaliseen suhteeseen Dershowitzin kanssa useita kertoja”, kertoo lehti.

Entinen FBI:n johtaja Louis Freeh (73-v) -vuosina 1993–2001-  oli niiden yli 180 nimen joukossa, jotka julkistettiin keskiviikkona ja joilla on yhteyksiä edesmenneeseen pedofiiliin Jeffrey Epsteiniin”, kertoo lehti.

Asianomistajien -tapahtuma-aikaan alaikäisten tyttöjen- mainitsemat henkilöt ovat politiikan, filmimaailman ja viihteen ’isoja nimiä’, ja onpa joukossa kuninkaallinenkin. Lukekaa nimet ao. julkaisuista. -Me emme ole juorulehti emmekä mikään hyvää-päivää-tirkistelyjulkaisu.

Luettavaa:

2 thoughts on “’Epsteinin lista’ tulee julki”
  1. Epstein-tiedostot: täydellinen luettelo avaamattomissa asiakirjoissa nimetyistä korkean profiilin ihmisistä
    Noin 150 henkilön listalla on myös Epsteinin työtovereiden nimet hänen entistä tyttöystävää Ghislaine Maxwellia vastaan ​​vuonna 2015 nostetussa oikeusjutussa, ja nyrkkilista julkaistiin keskiviikkona New Yorkin tuomarin määräyksestä.

    https://www.ndtv.com/world-news/jeffrey-epstein-epstein-files-full-list-of-high-profile-people-named-in-unsealed-court-docs-4810003#pfrom=home-ndtv_featured

    -Siellä on salaliittoteoreetikkokin: ”Robert F Kennedy Jr, yhdysvaltalainen poliitikko ja salaliittoteoreetikko.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *