Sentinel niminen kustantaja julkaisi Seamur Brunerin kirjoittaman Controligarchs kirjan viime marraskuun puolivälissä. Sen alaotsikko lukee suomeksi:

”Kirja paljastaa miljardööriluokan salaiset sopimukset ja globalistiset juonet sinun elämäsi hallitsemiseksi”

Esipuheen kirjaan on kirjoittanut seitsemänkertainen New York Times bestselleristi Peter Schweizer. Vuonna 2019 hän julkaisi paljastuskirjan Clintonien säätiön laittomuuksista ja korruptiosta, joka nousi nopeasti USA:n luetuimmaksi kirjaksi. Schweizer on USA:n hallituksen tilivelvollisuutta syynäävän (Government Accountability Institute) instituutin johtaja, ja Seamur Bruner on hänen kakkosmiehensä.

Kirja paljastaa maailman rikkaimpien ihmisten meitä taviksia vastaan suunnatun julman salaliiton (=YK:n Agenda 2030), jossa ei ole muuta salaista kuin se, että tästä salaliitosta ja sen ihmisvastaisuudesta ei kontroligarkkien omistamissa maailman ”vastuullisissa” medioissa saa kirjoittaa ja puhua. Myös meidän valtamedia on tämän sensuurin piirissä. Lähes kaikki valtamedian sensuuriteolliseen kompleksiin osallistuvat toimijat ovat kirjan mukaan tavalla tai toisella kytköksissä Maailman Talousfoorumiin (WEF).

Kontroligarkkien Suuren Kertomuksen lähtökohta on Rooman Klubin 1972 pieleen menneet ennustukset luonnonvarojen loppumisesta. Pieleen menon vuoksi tarinan ydin on vaihtunut YK:n Agenda 2030 keskiössä olevaan ilmastonmuutokseen ja se on saanut kaverikseen luontokadon ja ”ihmisoikeudet”. Ensin mainituilla perustellaan tarvetta köyhdyttää meidät ja ”ihmisoikeuksilla” perustellaan sitä, että me emme saa sanoa poikkipuolista sanaa haittamaahanmuutosta eli meidän tulee vikisemättä köyhtymisestämme huolimatta maksaa tänne tulevien oleilun. Maailma tuli kylään, mutta unohti palata kotiinsa.

Suurkonnat Bill Gates, Jeff Bezos, George Soros, Klaus Schwab ja Marc Zuckerberg

Kirjan päähenkilöt ja tarinan suurkonnat ovat Bill Gates, Jeff Bezos, George Soros, Klaus Schwab ja Marc Zuckerberg. Seamur Bruner pyysi jokaiselta heistä kommentteja käsikirjoitukseen saamatta niitä keneltäkään heistä. Ironista on, että kirjaa saa tilata Jeff Bezoksen omistamasta Amazonista eli kaikkea toivoa ei vielä ole menetetty. Kaikki kirjan sisältämät kammottavat paljastukset on tarkoin dokumentoitu. He päättävät, mitä esimerkiksi nyt käytävissä YK:n ilmastonmuutosneuvottelumekanismin 28. kokouksessa keskustellaan.

Em. herrat lisäsivät triljoonilla dollareilla omaisuuttaan kiitos koronapandemian aikana tehtyjen torjuntatoimien.

Kirja alkaa historiallisella katsauksella John D. Rockefellerin öljymonopolillaan luomasta imperiumista. Kun omaisuus alkoi olla hallitsemattoman suurta ja julkinen sana alkoi olla kielteistä, hän teki sen, minkä em. uudet kontroligarkit tekivät hänen jälkeensä. Hän perusti vuonna 1901 biolääketieteeseen panostaneen instituutin (Rockefeller Institute for Medical Research) ja myöhemmin lahjoitti valtavia summia poliittisesti tänäänkin vaikutusvaltaisen Planned Parenthood nimisen järjestön edeltäjälle. Edeltäjä sotkeutui erityisesti hänen ainoan poikansa ”Juniorin” yllyttämänä arvelluttavaan eugeniikkaan eli rodunjalostukseen ja pyrki löytämään keinoja erityisesti mustien väestönkasvun rajoittamiseksi.

Bill Gatesin ja Rockefellerien välillä on keskeinen yhteinen nimittäjä aina henkilötasoon saakka: Väestönkasvun rajoittaminen kaikin keinoin.

Hyväntekijäksi ryhtymisellä oli kaksi strategista hyötyä:

  1. Rockefellerien julkisuuskuvaa voitiin nyt tehokkaasti suojella, ja
  2. hyvätekijäjärjestöille annetaan USA:ssa merkittävät verohelpotukset.

Controligarchs kirjan mukaan Bill Gates on vienyt tämän strategian äärimmäisyyksiin ja kyennyt jatkuvasti lisäämään omaisuusmassaansa. Hän tilaa omilta verohelpoituksia nauttivilta tiedesäätiöiltä ensin patentoituja biolääketieteen (diagnostiikka ja rokotukset) tai ruoan tuotannon keksintöjä (vaihtoehdot lihalle ja maidolle eli laboratoriopihvit ja hyönteisruoka) ja sitten hän sijoittaa rahaa patentit ostaneisiin yrityksiin, jotka tuottavat hänelle lisää rahaa.

Rokotusbisnes on tuonut Bill Gatesille rahaa kirstuun

Erityisesti rokotusbisnes on tuonut Bill Gatesille rahaa kirstuun, mutta feikkilihan suhteen tilanne on paljon ankeampi kuin tuulivoimaloiden ja aurinkopaneeleiden, joita sentään saadaan toimimaan tukiaisilla. Tästä huolimatta nyt em. ilmastonmuutosneuvottelumekanismin 28. kokouksessa ajetaan kuin käärmettä pyssyyn ympäristöjärjestöjen avulla laboratoriopihvejä ja hyönteisruokaa osaksi Pariisin sopimusta.

Osana 11,7 miljardin dollarin ruokaohjelmaansa Bill Gates on nyt USA:n suurin maatalousmaan omistaja eli omistaa New York Cityn suuruisen alueen verran maatalousmaata. Hän käy julmaa kamppailua ruokaohjelmallaan perheviljelyä, lehmiä ja maitoa vastaan.

Lisää esimerkkejä kirjan paljastuksista:

George Soroksen säätiö on USA:n suurin vaalirahoittaja. Hänen 25 miljardin dollarin imperiuminsa lahjoittaa ainoastaan demokraatteja ja toimii ulkomailla edistääkseen Avoimia Rajoja. Hänen Avoin Yhteiskunta -nimisellä säätiöllä on taskussaan ”ihmisoikeusjärjestöjä”. Hänellä rikostuomio Ranskassa, jonka sen korkein oikeus siunasi.

Amazonin ja Washington Postin omistaja Jeff Bezos pyrkii 1,2 miljardin dollarin sijoituksella ”fiksuun kameraan” valvomaan ja vakoilemaan amerikkalaisia.

Facebookin luoja ja omistaja Marc Zuckerberg pyrkii 36 miljardin dollarin voimin uudelleen järjestämään yhteiskuntia addiktoimalla heidät Metaversen eri tuotteilla.

Maailman talousfoorumin 25 rikkainta jäsentä – joiden arvo on nyt yli 10 triljoonaa dollaria – ovat jo keränneet enemmän taloudellista valtaa kuin mitä Yhdysvaltain hallituksella on ja kuinka kontroligarkit ovat valmiita ottamaan elämäsi hallintaan mm. keskuspankkien digitaalisilla rahoilla. Ne mahdollistavat Kiinan mallin mukaisen sosiaalisen luottopisteytyksen, joilla voidaan kontrolloida esimerkiksi kuinka paljon saat ostaa lihaa kaupasta.

Schwab (Wrf) haluaa mikrosiruttaa meidän tavisten aivot

Annan kirjalle 1-5 skaalalla 4½. Puolikkaan veroisen miinuksen annan siitä, että kirjoittaja ei mainitse Suuren Resetin alaluvussa, jossa käydään läpi Schwabin neljättä teollista vallankumousta, WEF:n johtajan Klaus Schwabin 2015 Sveitsin TV:lle antamaa haastattelua. Haastattelusta, jota on Tik Tokissa katsonut jo varmaan yli 100 miljoonaa ihmistä, paljastuu Schwabin pähkähulluus eli se, että Schwab haluaisi mikrosiruttaa meidän tavisten aivot ja näin valvoa ja kontrolloida mielenliikkeitämme, hänen mukaansa jo vuonna 2025 valmistuvalla teknologialla. Kirjoittaja laittaa näiden järjettömyyksien povaamisen paljolti Schwabin ykkösluutnantin Yuval Hararin piikkiin ymmärtämättä, että nämä kuvitelmat mikrosirutuksen mahdollisuuksista valvoa mielenliikkeitämme ovat vain kabbalistisia uskonnollisia houreita. Pelkästään se, että Suomenkaan valtamedia ei tähän Sveitsin TV:n haastatteluun ole missään viitannut ja sen sisältöä avannut, osoittaa, että Suomenkin valtamedia on osallinen kontroligarkkien Suuren Kertomuksen tarkkaan varjeluun.

Olen kirjoittanut tämän kirjaesittelyn itsenäisyyspäivänä sekavin tuntein, koska itsenäisyydestämme ei juuri ole mitään jäljellä. Kirjan epilogin ainoa viite on George Orwellin kirja Vuonna 1984, jossa kontroligarkkien luoma dystooppinen yhteiskunta ennustetaan suurella tarkkuudella.

Mikko Paunio

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *