Blender-gender”-meininki on jo saavuttanut Yhdysvalloissa sen kehitysvaiheen, että sukupuolenvaihdos-katujat käräjöivät ”kevyin perustein” heidät leikanneita lääkäreitä vastaan.

Nämä oikeusjutut ovat valtava uhka ”sukupuolenvaihtoteollisuudelle”, kertoi lehdelle lakimies Charles LiMandri , jonka lakiasiaintoimisto San Diego Countyssä edustaa oikeudessa jo kolmea sukupuolenvaihdos-katujaa. Näitä tapauksia on tulossa lisää, kun teini-iän identiteetti-kriisissä sukupuoltaan vaihtaneet, aikuistuttuaan toisiin ajatuksiin tulleet rohkaistuvat, arvelee juristi The Washington Timesille.

Tunnetusti rahaa hyvin ymmärtävät amerikkalaiset lakimiehet, jotka ovat jo yli 50 vuotta eläneet leveästi avioero-juttujen avulla, eivät kaikki halua jatkaa vaurastumista tällä tavalla? -Mutta joillekin raha kelpaa, siinä missä terveysyrityksillekin.  LiMandrin valinta oli tulla julkisuuteen, kertomaan mitä on meneillään Yhdysvalloissa.

Sukupuolenvaihtoteollisuudella miljardin liikevaihto

Alle 25-vuotiaiden identifioituminen transsukupuoliksi on Yhdysvalloissa yhä yleisempää: Tänä vuonna 1,4 prosenttia 13–17-vuotiaista amerikkalaisista koki olevansa ”väärää sukupuolta”. Vuoden 2017 luku oli  0,5%, -kaikista aikuisista- kertoo UCLA:n oikeustieteellisen korkeakoulun seksuaaliseen suuntautumiseen ja sukupuoli-identiteettiin keskittyvän Williams Instituten vuoden 2022 raportti.  Yhdysvalloissa  sukupuolenvaihto-liiketoiminnalla on peräti miljardin liikevaihto vuodessa, -varsinainen kasvuala! -Mihinkä pitäis verrata? Kettutarhaukseen?

Lääkäreitä vastaan nostetuissa kanteissa väitetään rikotun hoitostandardeja. Kalifornialainen rouva Chloe Cole väittää kanteessaan, että kalifornialainen Kaiser Permanente -lääkintäyritys ”rikkoi törkeästi hoitostandardeja työntämällä Chloen tähän haitalliseen kokeelliseen hoitoon”, johon liittyi testosteroniruiskeita 13-vuotiaasta alkaen ja rintojen poistamisen 15-vuotiaana.  Hoitoprosessin jälkeen hänen mielenterveysongelmansa pahenivat. 19-vuotiaana rouva Cole syyttää lääkäreitä:  ”ihmiset, jotka tekivät tämän minulle, on saatettava vastuuseen”.

Kaiser Permanente on yksi Yhdysvaltain suurimmista terveysyrityksistä. Kaiseria on haastamassa myös Kayla Lovdahl, joka tunnetaan nimellä Layla Jane. Hän haastoi terveyskonsernin oikeuteen kesäkuussa-23.  Kaiser Permanent antoi Lovdahlille murrosiän salpaajia hänen ollessaan 12-vuotias, ja  kaksoisrinta-amputaatio toteutettiin hänen ollessa 13-vuotias.

Sukupuolta vaihtavan hoidon hyödyllisyydestä t. vahingollisuudesta väännetään juuri nyt Yhdysvalloissa: Republikaani-osavaltioista 22:ssa on voimassa lainsääntöä, joka kieltää alaikäisten sukupuolenvaihtohoidot, Arizonassa laki kieltää vain leikkaushoidot tässä tarkoituksessa.

Ihmisoikeusaktivistit ovat vimmoissaan

Ns. ihmisoikeusaktivistit ovat tietty vimmoissaan näistä republikaanien toimista.

Ken Falk, American Civil Liberties Unionin (ACLU:n) Indianan lakijohtaja sanoo: ”Yhtäkään lasta ei saisi sulkea pois tarvitsemastansa lääketieteellisestä hoidosta tai evätä heiltä perusoikeus olla oma itsensä – mutta tämä laki tekisi molemmat.

Näin siis ”aktivistien” lakimies. LiMandrin huoli on jotain muuta: ”Lapset ovat pohjimmiltaan näiden terveydenhuollon tarjoajien armoilla.” ”Lääketieteellinen yhteisö jonain päivänä muistelee medikalisoitua sukupuolen muutosta samalla katumuksella, joka on nyt varattu katastrofeihin, kuten lobotomiaan ja opioidien liialliseen määräämiseen”, ennustaa LiMandri lopuksi. 

Luettavaa:

  • The Washington Times : Surge of detransition lawsuits pose threat to booming gender-transition business,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *