Perjantaina Suomen eduskunta äänestää yhdestä sotien jälkeen tärkeimmästä valinnasta eli nk. käännytyslaista. Aiemmat olivat EU- ja NATO-äänestys.

(Kuvaan käytetty eduskunnan ja Suomen edustuston Moskovassa aineistoa.)

Myös tämä äänestys olisi pitänyt antaa kansan päätettäväksi, kuten EU-äänestyskin, NATO:sta oli kansalla niin suuri yhteinen näkemys, että kansanäänestystä ei ollut tarve järjestää, kun yli 95 %:a eduskunnasta oli jäsenyyden puolella.

Käännytyslaissa sen sijaan ollaan kuilun partaalla, sillä saattaa hyvinkin olla, että tarvittava 5/6 enemmistö lain taakse jää saamatta. Kansasta kuitenkin mielipidetiedustelun mukaan 62 %:a puoltaa lakia, ja vain 17 %:a vastustaa. Jos ”ei osaa sanoa”-kannalla olevat jakautuvat samassa suhteessa, niin 3/4 suomalaisesta kannattaa käännytyslakia, jolla siis estettäisiin Venäjän aikeet ajaa Suomeen satoja tuhansia -jopa miljoona- pääosin 20-40 vuotiasta muslimimiestä yli itärajan. Näiden taustoista ei tiedetä yhtään mitään. -ovatko esimerkiksi ISIS:n sotilaita,

Kasvot muistiin

Demarien eduskuntaryhmä on päättänyt, että jokaisen joka aikoo kapinoida puolueen ylivoimaisen enemmistön tahtoa eli käännytyslakia vastaan, tulee ilmoittautua etukäteen ja pyytää lupa äänestää -somalien puolesta suomalaisia vastaan-.

Tämä tarkoittanee sitä, että jos nämä sosialidemokraattiset kansanedustajat aiheuttavat sen, että käännytyslaki kaatuu niin, SDP:llä on perusteltu oikeus kysyä: miksi nämä Putinin asialla olevat kansanedustajat pääsisivät ehdokkaiksi seuraavissa eduskuntavaaleissa, saatikka -jos SDP menisi hallitukseen- tulisivat valituiksi ministereiksi.

Se ainakin on selvää, että vaikka kukaan tuskin näitä luopiomaisesti käyttäytyviä sylkee päin naamaa, niin halveksunta on selvä ja taatusti tulevat tuntemaan sen nahoissaan, eikä eduskunnan äänestyskartta anna armoa; Jokaisen nimi tulee esiin, äänesti puolesta tai vastaan.

On tietenkin vielä se mahdollisuus, että eräänlaista passiivista vastarintaa voi esittää äänestämällä tyhjää, joka tosin palvelee käännytyslain voimaantuloa.

Tämä ei kuitenkaan toteutune, ainakaan se ei ole vaihtoehto esimerksiksi afgaanitaustaiselle kommunistiprofessorin tyttärelle Nazima Rasmyarille. On muuten outoa, että puolueensa tuore varapuheenjohtaja ensimmäisessä tosipaikassa valitsee ulkomaalaisten edut hänelle ja perheenjäsenilleen tarjonneen maan etujen vastaisesti.

Järkyttävän katastrofin uhka todellinen

Suomen ulkomaan tiedustelun mukaan Venäjä kykenee halutessaan tunkemaan rajalle tulijoita tuhansia ihmisiä muutamissa tunneissa -yötä päivää. Tämä tarkoittaa sitä, että jos käännytyslakia ei saada voimaan, niin ”turvapaikanhakijoita” on meidän puolellamme rajaa jo ensimmäisen viikon aika liki main 200 000. Kahdessa ja puolessa viikossa puoli miljoonaa.

On pakko kysyä mites sitten suu pannaan Nazima Rasmyar ja hänen ”Don Quijotensa”, toinen käännytyslakia raivokkaasti vastustanut demari kansanedustaja Elisa Gebhard -Sanna Marinin entinen avustaja?

Eivät nämä, eivätkä heidän myötäilijänsä, saatikka Vasemmistolliitto ja Vihreät, pysty mitenkään tuohon huutoon vastaamaan, vaan mahdollisesti toteutuvasta katastrofista on koetettava niiden voimin selvitä, jotka yrittivät kaikin voimin sen estää.

On viimeiset hetket kaikilla tuon lain vastustajilla ymmärtää, että tämä ei ole mikään yksi laki muiden joukossa, vaan tämä on Suomen valtion olemassaolon ja kansakunnan selviämisen kohtalonkysymys.

Tuttavani: ”Jos olis diktaattori

Niin sanoi hän,  että ”jos olisin diktaattori en päästäisi noita maanpettureita eduskuntaan äänestämään Suomen tuhon puolesta”.

Arvelen, että aika moni suomalainen ajattelee samoin kuin tuo tuttuni, mutta ehkä ei sentään tuohon tarvitse mennä, eikä tietenkään lain mukaan saakaan. Täytyy vain toivoa, että järjen valo -sitähän ei tässä asiassa vasemmistoliittolaisten ja vihreiden silmissä välky- loistaisi kuitenkin riittävän monen sosiaalidemokraatin katseessa ja Isänmaa pelastuisi. On selvää, että SDP:llä on nyt mahdollisuus pelastaa maa, ja muistaa sekä kunnioittaa kansakunnan yhteistä Talvisodan henkeä jolloin sosiaalidemokraatit olivat erottamaton osa Suomen puolustusta. Nyt sitä tarvitaan !

Seppo Huhta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *