Eduskunnan hallintovaliokunta koittaa jälleen tänään saada tolkkua ns. käännytyslain kiemuroihin.

Perustuslakivaliokunta sai asian jo kohtuu kohdalleen eli äänin 15-2 hyväksyi hallituksen esityksen väliaikaisesta turvapaikanhaun kieltämisestä Venäjän työntäessä maassa olevia Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan maiden kansalaisia Suomen itärajan yli, ja oikeuskanslerikin on näyttänyt sille vihreää. Perustuslakivaliokunnassa vain Vihreiden ja Vasemmistoliiton edustajat ajoivat avoimien ovien politiikkaa.

Demareita yskittää, kun kansainvälisiä sopimuksia pitäisi joksikin aikaa hyllyttää

Mutta sosiaalidemokraatit, jotka perustuslakivaliokunnassa seisoivat isänmaallisessa rintamassa -yhdessä Kokoomuksen, perussuomalaisten, Keskustan, RKP:n ,kristillisten ja Liike Nytin kanssa- kuin tannerilaiset aikoinaan, ovatkin nyt ryhtyneet vänkäämään ja esittelemään kantoja, joilla koko käännytyslaki menettää merkityksensä. -ja ennen kaikkea vaikuttavuutensa.

Asialla on nuorempi joukko demarien kansanedustajista: kuten esim. Elisa Gebhard, joka oli Sanna Marinin avustaja edellisessä hallituksessa, vaasalainen sivari Matias Mäkynen, ja tietysti afgaanitaustainen stalinistiprofessorin tytär Nazima Razmyar. Viime mainittu on tullut tunnetuksi viime vuosina ankarasta suomalaisten ja Suomen arvostelusta, suoranaisesta Suomi vihasta.

Se mitä tiedämme tuosta joukosta, joka on Suomeen pyrkimässä, ja jota ollaan tänne työntämässä, niin suuri joukko on afgaaneja, eli Naziman toiminta on hänen näkökulmastaan ymmärrettävää, mutta Suomen näkökulmasta se ei ole hyväksyttävää.

SDP:n änkyrät vetoavat joihinkin kansainvälisiin sopimuksiin, jotka eivät tunnista mitenkään hybridisotaa mitä Venäjä käy Suomea vastaan.

Äänekkäimmin vedotaan vuonna 1949 solmittuihin Geneven sopimuksiin, joissa ei ole sanallakaan viitattu välineellistettyyn maahantuloon/- työntämiseen, mikä on ymmärrettävää, koska niiden taustalla -vuonna 49- oli juutalaisten puolustaminen ja uuden holokaustin välttäminen.

Kaksisataaviisikymmentäyksi suomalaistutkijaa vaatii rajoja auki, ja vähättelee mahdollista- jopa miljoonien ihmisten- siirtolaisvyöryä.

”Lain tärkeyttä perustellaan Venäjän aiheuttamalla välineellistetyn maahanmuuton uhalla, mutta hallitus ei ole pystynyt osoittamaan, miten turvapaikanhakijoiden määrän kasvu sinänsä aiheuttaisi Suomelle vakavaa turvallisuusuhkaa.”

Tuollaisella täysin perättömällä väitteellä nämä ”yliopistoherrat” mm. perustelevat kapinaansa vaaleilla valittua eduskuntaa ja sen tukea nauttimaa hallitusta vastaan. Me tiedämme oikein hyvin omista kokemuksista, ja muun Euroopan kokemuksista, mitä valtavat siirtolaisjoukot saivat ja saavat aikaan eri maissa.

Hyvässä muistissa ovat Oulun joukkoraiskaukset vuodelta 2018 ja 2022, jolloin taas tuli uusia. Me muistamme ”kunniamurhat”, me saimme kuulla muutama päivä sitten kuinka muuan ”turvapaikanhakija” oli polttanut elävältä perheensä, eikä ole sanottua etteikö Vantaa ”saunapalo” ollut myöskin aivan muuta kuin kerrottiin.

Ja jokainen ymmärtää -varsinkinkin korkeasti ”sivistyneet” professorit ja muut ”tutkijat”-, että jos johonkin maahan vyöryy toisesta maasta satoja tuhansia tai miljoonia pääosin nuorehkoja miehiä aivan toisesta kulttuurista ja uskonnosta niin, siitä aiheutuu kuoleman vakavia konflikteja, raiskauksia, pahoinpitelyitä, ryöstöjä ja murhia.

Tuossa vaatimuskirjelmässään nämä 251 ilmeisen paatunutta vihervasemmistolaista kehtaavat valehdella lisää edellisen lainauksen mukaisessa hengessä, ja vieläpä sieltä ”pukinsorkkakin” vilahtelee, kun yritetään syyllistää Ukrainasta Suomeen sodan jaloista tulleita pakolaisia, joista 90 %:a on naisia ja lapsia, -päin vastoin kuin Venäjältä tulevista 90 %:a on 20-40 v muslimi miehenpuolia, joiden sopeutuminen, saatikka kotouttaminen ei onnistu koskaan, niin kuin olemme jo 1990-luvun alusta nähneet :

”Muistutamme, että syksyllä 2015 Suomi selviytyi yli 35000 turvapaikanhakijan saapumisesta ilman, että harkittiin ihmisoikeussopimusten noudattamisen hylkäämistä. Suomi on myös vastaanottanut yli 68000 Ukrainan sotaa paenneen tilapäisen suojelun hakemusta helmikuun 2022 jälkeen ilman mainittavaa kriisiä”.

Ukrainasta tulleet eivät ole aiheuttaneet minkäänlaista kriisiä, he kun opiskelevat suomea, lapset ovat koulussa ja harvat miehet joita joukossa on, ovat työssä tai työharjoittelussa- Sitä paitsi ukrainalaiset ovat kristittyjä. Mutta näistä, joista ”kirjelmöitsijät ” puhuvat, on aiheutunut kriisejä joka ikinen päivä. Esimerkiksi nyt Saksassa meneillään olevien jalkapallon EM-kisojen aikana on tehty useita puutotuksia ”alienien” toimesta.

Kapinatutkijoilla ei ole minkäänlaista asiantuntemusta käännytyslain tai maahantunkeutumisen suhteen

On hyvä muistaa, että syksyllä kun näitä Venäjän avustamia polkupyörä-kolonnia saapui Suomen rajalle, niin he itse asiasta kuultuna kertoivat, että ensinnäkin ovat Afganistanista, Irakista, Iranista, Marokosta ja Somaliasta. Monet heistä olivat asuneet ennen tänne tunkemistaan jo kymmenen vuotta ihan kaikessa rauhassa Venäjällä, ja osa oli ollut siellä jo vuosia töissäkin. Eli tarvetta mihinkään turvapaikkaan ei ole.

Ja Suomen ulkomaantiedustelun tiedustelun mukaan on selvää, että myös uudet tulijat olisivat samaa sakkia: Venäjällä heitä asuu kymmenen miljoonaa ( siis 10 000 000).

Tiedustelumme oli myös kertonut tasavallan presidentti Alexander Stubbille, että Venäjä kykenee ja haluaa toimittaa itärajalle tuhansia ihmisiä muutamassa tunnissa vuorokaudet ympäriinsä.

Tämä tarkoittaa sitä, että jos tullaan noin tuhannen tuntivauhtia, niin se on noin 700 000 kuukaudessa,-Niin, että ”ei määrällä väliä”. Ongelmahan voisi ratketa, jos nämä tutkijat majoittaisivat 300 tulijaa per nessu, -eihän siitä aiheudu ”mainittavaa kriisiä”.

Tutkijoiden ja Vihreiden sekä Vasemmistoliiton kannattajien tuo homma pitäisi hoitaa, koska ylivoimainen enemmistö suomalaisista -eli 62 %:a- haluaa pitää rajat kiinni. Vain 17 %:a on tutkijoiden ja Vihreiden sekä Vasemmistoliiton kannalla, eli vain puolet vihervasemmiston kannattajista haluaa ”avoimet ovet”.

Kun jaetaan ”ei osaa sanoa”-vasraukset samassa suhteessa kuin kannattajat ja vastustajat, niin rajat haluaa pitää kiinni likimain kahdeksan kymmenestä suomalaisesta.

Joitakin poimintoja näiden ”tutkijoiden” ammatillisesta taustasta

Pääorganisaattori tuolle kirjelmöinnille on Leena Näre, sosiologian professori, epäilemättä ”kiistattoman pätevöitynyt” välineellistettyyn maahanmuuttoon. Ja lisää toimenkuvia:

  • Sukupuolen tutkija (3x),
  • etnisten suhteiden professori,
  • uskonnon ja historian didaktiikan (opetusrunous) yliopistonlehtori,
  • postdoc tutkija,
  • sosiaalipedagogiikan yliopistonlehtori,
  • monikulttuurisuuskasvatuksen professori,
  • taiteellisen tutkimuksen professori

Niin että tuollaisella joukolla sitten on päätetty, että isänmaa jätetään ilman sen rajojen ja suomalaisten puolustamista, ja maamme kansalaiset satojen tuhansien tai jopa miljoonien maahantunkeutujien armoille. Muuten kuvitteleeko joku, ettei noiden joukkojen kanssa tai ainakin jalanjäljissä tänne marssi Putinin armeijat? Ei varmaankaan mutta, kun tärkeintä tuntuu joillekin olevan Suomen ”somalointi”, niin mikään epäinhimillinen, Suomen, suomalaisten ja suomalaisuuden vastainen ei ole vierasta.

Seppo Huhta

Tutkijat ennenkin asialla jos toisella:

One thought on “Itsenäinen Suomi, vai Putinin perustama somalien siirtomaa”
  1. Asiastahan oli taannoin Suomen rajavartiolaitoksen tutkimus ja sen mukaan Venäjän valtio ei ole mukana tuossa matuhommassa vaan niitä työntää pelkästään ihmissalakuljettajat. Venäjän valtio ei tosin estä tätä touhua, mutta ei ole ollut siinä osallisena.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *