Poliisi pidätti eilen Pakistanissa miehen, jota epäiltiin muslimien pyhän kirjan, Kuraanin, polttamisesta. Poliisiaseman edustalle kerääntynyt raivoava ja kiljuva ihmisjoukko karkotti poliisit asemalta kivittämällä ja uhkailemalla, -ja tapaus päättyi pidätetylle onnettomasti.  

Koraanin häpäisystä epäilty mies hakattiin kepeillä kuoliaaksi Madianissa, Swatin laaksossa Pakistanissa, jonka jälkeen hänen ruumiinsa poltettiin kadulla, poliisiaseman edustalla. Poliisi oli pidättänyt epäillyn, suojellakseen häntä juurikin lynkkaukselta..

Tämän jälkeen paikallisessa moskeijassa yllytetty joukko kokoontui poliisiaseman edustalle ja kivitti samaa raivoisasti äännellen. Kun ilmaan ammutut varoituslaukaukset eivät tehonneet mellakoitsijoihin, poliisit pakenivat paikalta. Sen jälkeen väkijoukko tunkeutui asemalle, raahasi epäillyn ulos, ja hänet tapettiin kepeillä hakkaamalla. Ruumis sytytettiin palamaan.

Video saattaa olla järkyttävä:

Murhatyönsä jälkeenkin mielensoittajat jäivät alueelle, estäen liikennettä kaduilla.

Kuraanin loukkaamisesta -usein ilman todisteita- epäiltyjen tappamista tapahtuu Pakistanissa toisinaan. Toukokuussa-24 lynkattiin Punjabin osavaltiossa kristitty, ja helmikuussa-23 samasta asiasta epäilty muslimi. Molemmat kuolivat vammoihinsa.

Luettavaa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *