Suomen Sosiaalidemokraattinen puolue hyökkäsi viikonvaihteessa puolueensa puheenjohtajan Antti Lindtmannin suulla Perussuomalaisia vastaan kovemmalla retoriikalla kuin konsanaan Sanna Marin aikoinaan.

Näin on tapahtunut myös Ruotsissa, paikalllisten demarien toimesta Ruotsidemokraatteja kohtaan, ja Saksan SPD on likimain natsien metodeja jo käyttänytkin maahanmuuttokriittisiä AfD puoluetta vastaan.

Vaikuttaa siltä, että EU-demareita ei ensimmäiseksi huoleta Ukrainan, sota ja aivan varmasti viimeinen huolenaihe on ”turvapaikanhakijoiden” (lainausmerkit siksi, että todellinen tarve on alle viidellä prosentilla ja yhä vain vähemmällä väellä) jo kymmenettä vuotta jatkuva turvapaikka shoppailu Lähi-idästä ja Pohjois-Afrikasta.

Kun mikään ei riitä

Euroopan Unioni sopi tämän vuoden puolella uudesta yhteisestä maahanmuuttopolitiikasta, jossa koitetaan ”jakaa taakkaa” (-jo sana kertoo mistä oikeasti on kysymys) tasaisemmin jäsenmaiden kesken. Useimmat ei-sosialistiset puolueet Euroopassa ovat höllänneet huomattavasti kantojaan suhteessa työperäiseen maahanmuuttoon ja sehän on järkevää, -ainakin lyhyellä aikavälillä.

Mutta se ei näytä varsinkaan demareille ja vihreille riittävän. -Ei vaikka esimerkiksi Suomeen tuli vuonna 2023 töihin 40 000 työperäistä maahanmuuttajaa, eli enemmän kuin koskaan.

Pitää näemmä vaan saada lisää ”turviksia”, koska demareiden äänestäjäkunta ikääntyy, ”kuolee käsiin”,  ja varsinkin heidän tulemisensa arvostelu pitää kriminalisoida. On selvää, että EU-demarit ovat aloittaneet natsismin hajuisen hyökkäyksen maahanmuuttokriittisiä puolueita vastaan, ja syynä on tietenkin kuukauden kuluttua käytävät EU parlamentin vaalit, ja totta kai sekin, että nämä maahanmuuttokriittiset ovat vieneet ääniä juuri sosiaalidemokraateilta, koska osa demareiden kannattajista on kertakaikkisen kyllästynyt joukkoraiskauksiin, tappaviin katujengeihin, pahoinpitelyihin, ryöstöihin, kurittomuuteen kouluissa, ja valtamedian valheisiin, ja suuren osan tulijoista harjoittamaan piittaamattomuuteen elämisen säännöistä länsimaisessa kulttuurissa.

Saksan SPD:n puheenjohtaja on joutumassa oikeuteen natsistisesta kielenkäytöstään Afd-puoluetta kohtaan

SPD vaatii AfD:n lakkauttamista, maalittaa sen kannattajia, vaatii heidän sulkemistaan yhteiskunnan ulkopuolelle, niin kuin aikoinaan natsit vaativat meneteltävän juutalaisia kohtaan, ja myös sananvapauden kieltämistä likimain 10 miljoonan ihmisen kannattamalta puolueelta.

Saksan demarien puheenjohtaja ”natsitteli” jälleen viime viikolla AfD-puoluetta. Odotan koska demarit ja vihreät ryhtyvät vaatimaan ”lopullista ratkaisua” AfD.n kannattajien kohtaloksi.  Saksassa muuten taitaa olla kolminkertainen määrä AfD:n kannattajia, kuin aikoinaan oli juutalaisia. Saksan hallituksella on ongelma, kun senkin rahat ovat vähissä ja Afd:läisten tuhoaminen maksaa. Ehkäpä demarit ja vihreät ”turvautuvat” Zyklon B -kaasuun AfD.n kannattajien tuhoamiseksi, niin kuin natsit aikoinaan.

Nykyinen Saksan hallitus ei ole tehnyt yhtään ainoata yhteiskuntarauhaa ja demokratiaa edistävää aloitetta tai tekoa. ”Sateenkaari”/”liikennevalo hallitus” on kylvänyt koko olemassaolo aikansa riitaa, vainoa, vastakkainasettelua ja vihaa yhteiskuntaan. Sosiaalidemokraattien osa demokratian yhtenä kannattajana on ainakin Saksan suhteen muisto vain. -No, vihreäthän ei ole koskaan ollutkaan kansanvaltainen liike vaan aina eliitin edustaja joka paikassa niin myös meillä Suomessa.

Frau Eskenin -SPD:n puheenjohtaja- huokuu syvä viha toisinajattelijoita kohtaan. Ei tarvitse paljon mielikuvitusta, kun hänet voi kuvitella laskemassa kattoaukosta kiteitä ”suihkutilaan”, joka on täynnä AfD:n kannattajia.

Miksi AfD menestyy? Siksi, että se on vaihtoehto Saksalle, kun taas punavihreiden vastaus kaikkeen aikamme Euroopassa on maahantuoda lisää luku-, kirjoitus-, kieli-, ammatti- ja tapataidottomia. Mutta niin kuin olemme nähneet se ei ole ratkaisu mihinkään.

Työperäiset ammattilaiset ovat tietysti tervetulleita, mutta ongelma heidän suhteen on, etteivät he ovat kristittyjä tai hinduja, ja sitä kautta vihervasemmistolle vastenmielisiä, vaikka useinkaan vihervasemmisto ei sitä kehtaa sanoa. Ja sitä paitsi nämä lähinnä Intiasta ja muualta Aasiasta tulevat ovat oikeasti kaikkea sitä mitä vihervasemmiston ”kunniakansalaisiksi” nimeämät” tulijat eivät ole, ja siksi heitä on vaikeata huijata. Ja lisäksi: aasialaiset ovat hyvin ahkeraa väkeä.

Seppo Huhta

P.S.

Täytyy sanoa, että oikein kylmää jos/kun demarijohtajat saavat kannattajansa käännettyä omia kansalaisia vastaan. Esimerkiksi Antti Lindtman puhui ”Euroopan tulevaisuudesta”. -Aivan mutta minkälaisen Euroopan sosiaalidemokraatit haluavat: Demokraattisen vai islamilaisen kalifaatin ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *