Koronan vaiheista tuttu Mika Salminen jättää uuden haasteen edessä paikkansa monipuolisesti ja monissa kiinnostavissa paikoissa pätevöityneelle seuraajalleen toukokuussa, kertoi THL.

(Kuvaan on käytetty THL:n ja Pfizerin aineistoa.)

TV:stä tutun Mika Salmisen suuret saappaat täyttää toukokuusta alkaen kansainvälisestikin verkostoitunut, ja suomalaisen medibusineksenkin tunteva Piia Aarnisalo:

THL:n Hyvinvointivaikuttajat-osaston uudeksi johtajaksi on valittu kliinisen kemian erikoislääkäri, dosentti Piia Aarnisalo (s. 1973). Hän aloittaa tehtävässä 6. toukokuuta. Osaston aiempi johtaja oli Mika Salminen, joka siirtyi vuodenvaihteessa THL:n pääjohtajaksi.

Aarnisalo siirtyy THL:ään Pfizerin lääketieteellisen johtajan tehtävästä. Hän on pätevöitynyt liikkeenjohdon Executive MBA -ohjelmassa, ja toiminut 15 vuoden ajan eri johtotehtävissä HUSissa, HUSLABissa, Terveystalossa ja Pfizerilla.

Hyvinvointivaikuttajat, jota Aarnisalo siirtyy luotsaamaan, on THL:n suurin osasto, joka seuraa ja ennakoi väestön terveyttä ja hyvinvointia. Osastolla on rooli myös Sote-systeemin kehittämisessä.

THL:n tehtävä ja rooli sopivat erinomaisesti omaan arvopohjaani. Koen, että minulla on aiemman työkokemukseni kautta paljon annettavaa, mutta samalla myös paljon opittavaa. Olen aina pyrkinyt hakeutumaan tehtäviin, joissa voin oppia ja haastaa itseäni”, kertoo Aarnisalo THL:n tiedotteessa.

Luettavaa:

4 thoughts on “THL:n Salminen saa seuraajan Pfizeristä”
    1. Kyllä uusi terveysjohtaja on saanut ihan koululääketieteellisen koulutuksen, -ei tee taikoja pääsiäisenä.

      —MUTTA kyllä tuon nimityksen käsittely ja päätöksenteko THL:ssä ajoittuu…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *