Saksassa on ollut viime aikoina mielenosoituksia joissa on vaadittu liittopäivien neljänneksi suurimman, ja tuoreimpien mielipidetiedustelujen Saksan toiseksi suurimman puolueen, AfD:n lakkauttamista äärioikeistolaisena.

Tietenkään kysymyksessä ei ole juutalaisvastaisuus, vaan se että osa AfD-puolueen (Alternative für Deutschland, Vaihtoehto Saksalle) jäsenistä yhdessä CDU-väen (Kristillisdemokraatit) kanssa osallistui kokoukseen, jossa vaadittiin maassa oleskelevien paperittomien Saksassa rikoksia tehneiden karkottamista.

Tämän muissa maissa varsin yleisen ajatuksen ”paljasti” vihervasemmistolainen toimittajaryhmä. Tanska toimii jo nyt tuolla tavalla ja Iso-Britannialla ei ole vain karkottaminen mielessään. Ruandan kanssa on tehty sopimukset, joissa Britanniaan pyrkivien on mentävä Ruandaan, ja jos he saavat turvapaikan (Britanniasta) heidän on jäätävä sinne. Iso-Britannia maksaa kulut.

Mielenosoituksiin on Saksassa osallistunut yhteensä 900 tuhatta henkilöä, mikä on 1,05 %:a saksalaisista. Vastaavasti siis suomalaisista osallistuisi ympäri maata kymmeniin mielenosoituksiin yhtensä noin 55 tuhatta ihmistä. Esimerkiksi Helsingissä tuo tarkoittaisi vähän yli 6 tuhatta mielenosoittajaa. Joten aikalailla toista kuin Yle, Maikkari ja tietysti Hesari antavat ymmärtää, -nimittäin niiden raportoinnista saa kuvan, että ”koko Saksa on liikkeellä”.

Sitä paitsi Saksassa on marssittu TV-kuvista päätelleen hurmoksellisesti terroristijärjestö Hamasin puolesta mukamas palestiinalaisten vuoksi. Noissa miekkareissa ovat tietenkin olleet pääosassa Saksassa majailevat islamistit, joita maassa on noin neljä miljoonaa.

Jokainen täysijärkinen ihminen ymmärtää, että noissa mielenilmaisuissa on kysymys punavihernatsismista ja eliitin raivokkaasta ”puolustautumisesta” kansanvaltaa ja rahvasta vastaan. AfD-puoluetta kannattaa nykyään liki main 10 miljoonaa saksalaista. Mitäpä Vihreät, liittopresidentti (SPD) ja pääministeri Olof Scholz aikovat tehdä, jos AfD:n kannatus tosiaan nousee 30 prosentin tietämille jopa ylikin?

Saksan Vihreät johtavat Euroopan vihreitä

Aletaanko AfD:n kannattajia ajaa leireihin, vai pyrkivätkö Vihreät ja SPD ”lopulliseen ratkaisuun” noin niin kuin ”kotikäynneillä”. Se tosin on hidasta, koska selvää on, että jos puolue kielletään niin sen tilalle perustetaan uusi vastaava puolue eri nimellä. Siksi miljoonien suomalaisten on mahdoton missään olosuhteissa äänestää Pekka Haavistoa, koska jo ennestään ovat tunnetut hänen ISIS-sympatiansa ja ylipäänsä vihreiden persuviha. Ja mehän tiedämme, että Saksan Vihreät johtavat Euroopan vihreitä.

Väinö Linnan Tuntemattomasta tutulla lauseella voi kuvata tuota Saksan vihreiden johtoasemaa näiden puolueiden piirissä: ”Se yks kahjo (Saksan Vihreät) sieltä Saksasta lähtee ensin,ja meidän nilkit (Suomen Vihreät) painaa perässä”.

Haluavatko Saksan Vihreät ”lopullisen ratkaisun 2.0”

Eurooppalaisista varsinkin Saksan Vihreät ovat kaikkein suorasukaisimpia vihassaan toisinajattelijoita kohtaan. Ennen muuta Vihreille kautta Euroopan tuntuu olevan mahdoton ajatus, että Lähi-idästä ja Afrikan muslimimaista tulevien turvapaikanhakijoiden määrälle voisi asettaa minkäänlaista kattoa. Ja tämähän tarkoittaa sitä, että Vihreiden puolesta Eurooppaan voisi tulla kymmeniä tai jopa satoja miljoonia muslimeja. Niin kuin tunnettua on, vihreät eivät ole koskaan puhuneet kristittyjen jahtaamisesta. He kuitenkin ovat esim. YK:n mukaan vainotuin ihmisryhmä maailmassa.

Vihreät eivät korvaansa lotkauta sille, että esimerkiksi Suomessa näiden tulijoiden kustannukset ovat vuositasolla lähempänä neljää kuin kolmea miljardia euroa. Saatikka, että vihreitä kiinnostaisi edellä mainittujen harjoittamat joukkoraiskaukset, raiskaukset, katuväkivalta ja ryöstöt. Ei todellakaan: Vihreille on tärkeintä, että he saavat noiden äänet.

Petteri Orpon hallitus on kuitenkin laittamassa stopin Suomen islamisaatiolle, sillä kansalaiseksi pääseminen tulee edellyttämään neljän vuoden maassa oleskelun sijasta kahdeksan vuotta. No, eihän se todellakaan kokonaan vyöryä pysäytä, mutta hidastaa, ja ehkä viimeistään sinä aikana saadaan Suomessakin sellaisia päätöksiä kuin on tehty Isossa-Britanniassa ja Tanskassa, ja ollaan näemmä harkitsemassa myös Ruotsissa.

Vihreäthän esiintyvät hyvin korskeasti, mutta tosiasia kuitenkin on, että Vihreät eivt ole Suomen hallituksessa, ja niillä on vain 13/200 paikasta eduskunnassa. Siis voi sanoa, että ovat äänessä ”suulla suuremmalla”. Katetta ja ennen muuta voimaa viherpolitikalle -heille mieluisten lakien säätämiseen- ei ole.

Valtamedian vihreä viimeinen taisto

Se nähdään käynnissä olevassa presidentinvaalissa. Niin Helsingin Sanomat, MTV:n uutis- ja ajankohtaistoiminta ja Yle kaikkinensa tulevat maakuntien ykköslehtien -kuten Lapin Kansan, Kalevan, ja Aamulehden– taustatuella tekemään kaikkensa, että Pekka Haavistosta tulisi presidentti ensi kuun vaaleissa.

Nimittäin, jos Haavisto häviää, tämä vanhuuseläkeiässä -täyttää maaliskuussa 66 vuotta- oleva politiikan komelianttari tuskin kuitenkaan haluaa edes yrittää kuuden vuoden kuluttua. tai todennäköisesti 12 vuoden kuluttua, kun Alexander Stubbin on perustuslain mukaan viimeistään luovuttava presidentin paikasta. Haavisto olisi tuolloin 78 vuotta vanha.  Muuten herttainen -minun silmiini on sattunut- pikku yksityiskohta on, kun että kolme eri toimittajaa on kuvannut Haavistoa ”keski-ikäiseksi”. No, höpö höpö, kun mies on jo kohta 70 vuotias, ei ole hän silloin todellakaan ole enää keski-ikäinen. Kaikella tavalla koitetaan selittää Haavistoa muuksi kuin mitä hän on.

Ehkäpä olen konservatiivi, kun ajattelen että katselen mieluummin erittäin kielitaitoista presidenttiparia, joista toinen on tohtori ja toinen juristi, kun verrokkina on kampaaja ja ylioppilas.

Ja kyllä minä näen itsenäisyyspäivän vastaanotolla kättelijöinä mieluummin heteroparin, kuin kaksi homoa. Rohkenen myöskin pohdiskella, että näin on erityisesti globaaliin etelään suuntautuvilla vierailuilla.
Niin jos tai kun Haavisto häviää meneillään olevan ”kisan”, ja Vihreiden kannatus ja kansanedustajamäärä on niin alhainen kuin se nyt on, niin moni jättänee vihreät ja siirtyy demareiden, Vasemmistoliiton tai Kokoomuksen kannattajiksi.

Vihreiden momentum oli viime vuosikymmenellä, mutta puolue ei osannut ja ei ehkä halunnutkaan muuttaa politiikkaansa ja asennettaan yhteistyökykyiseksi, ja lopettaa kansan halveksumista ja ylimielisiä puheitaan ja lopettaa milloin mistäkin tai milloin kenestäkin levittämiään valheita.

Sopii toivoa ennen muuta vihreiden itsensä ja yhteiskuntarauhan nimissä, että Vihreiden uusi johto ymmärtää, että sen kaaderit ovat kapeat, ja se tekee itsestään naurettavan ja entistä epäuskottavamman, ellei se niin sanotusti ota ”lusikkaa kauniiseen käteen”, ja palaa maan pinnalle tutustumaan reaalimaailmaan, jossa me muut elämme. Puheenjohtaja Sofia Virralla on semmoiseen älyä mutta onko hänellä tahtoa ja rohkeutta.

Vai haluaako Virta vaatia ”lopullista ratkaisua” myös Suomeen. Ja jos, niin kohdehan olisi ensimmäiseksi Perussuomalaiset kannattajineen. Heitä on kaikkiaan noin 750 000, eli saattaisivat loppua karjavaunut kesken jos siis tänne suunnittelevat Holokausti 2.0 ratkaisua.

Seppo Huhta

P.S.

On aivan höpö-höpöä uskoa, että Vihreillä on mitään hyvää tai myönteistä mielessään mitä tahansa heihin kriittisesti suhtautuvaa poliittista liikettä kohtaan. Ja on syytä karistaa unet silmistä senkin suhteen, että jos tilaisuus vähänkään tulee, niin Vihreät ainakin hartaasti yrittävät masinoida mukaan ”pyhään sotaansa” niin vasemmiston kuin islamistitkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *