Israel toteutti tänään lennokki-iskun Libanonin pääkaupungissa Beirutissa. Paikallisen median mukaan iskussa menehtyi neljä henkilöä, mm. tärkeä Hamasin johtaja.

Libanonilainen media, National News Agency ja Hizbollahia lähellä oleva Manaar-TV, vahvistavat että surmansa saaneiden joukossa on Hamasin. poliittisen toimiston apulaisjohtaja Saleh Al-Arouri. Tuoreen tiedon mukaan menehtyneitä voi olla kuusi.

Journalist Ibrahim Rayhan: Two explosions were heard at #الضاحية_الجنوبية and #بيروت amid conflicting reports about whether it was an Israeli strike or an accidental explosion. #الحدث

Libanonilainen turvallisuuslähde vahvistaa useamman ohjuksen (raketin) osuneen kohteeseen Beirutin eteläisessä kaupunginosassa.

Israelilaisen Channel 13 mukaan ​ murhatun terroristijohtaja Al-Arourin oli tarkoitus tavata huomenna Hizbollahin pääsihteeri Hassan Nasrallah. Keskustelun aihe ei liene ollut Israelille edullinen.

”Israel ei ota vastuuta”

Israel ei ole ottanut vastuuta tästä hyökkäyksestä. Mutta kuka tahansa teki, on oltava selvää, että tämä ei ollut hyökkäys Libanonin valtiota vastaan. Se ei ollut hyökkäys edes Hizbollahia vastaan”, Israelin pääministerin Benjamin Netanyahun  neuvonantaja Mark Regev  kommentoi medialle. ”Joka teki tämän, teki kirurgisen iskun Hamasin johtoa vastaan.

Luettavaa:

5 thoughts on “Hamas-johtaja kuoli Beirutissa”
  1. Löyty tää:

    ”Allahin, Armollisimman, Armollisimman, nimessä. ”Sano: ’Odotatko meitä paitsi yhtä kahdesta parhaasta asiasta [voiton tai marttyyrikuoleman], kun odotamme sinua, että Allah koettelee sinua rangaistuksella itseltään tai meidän käsistämme? Joten odota; todellakin, me, sinun kanssasi , odottavat.” Tämä on Allahin, Korkeimman, Kaikkivaltiaan totuus. Suremme arabi- ja islamilaista kansakuntaamme, suremme vapaata Palestiinaa ja sen suurta vastarintaa ja sen ylpeä kansaa sekä kaikkialla olevia vapaita ja taistelijoita, suurta taistelujohtajaa, Hamasin poliittisen toimiston apulaisjohtajaa, sheikki Saleh Al-Arouria. , yhdessä useiden hänen taistelutoveriensa kanssa, kuolivat marttyyrikuoleman polulla Al-Qudsiin. Esitämme surunvalittelumme islamilaisen vastarintaliikkeen Hamasin veljillemme, Izz El-Din Al-Qassam -prikaatien urheille taistelijaille, Gazan lujalle kansalle, kunniallisille Al-Qudille, haavoittuneelle Länsirannalle sekä kaikille ryhmittymille ja liikkeille. vastarintaa ja jihadia Palestiinassa. Kaikkivaltias Allah on sinetöinyt tämän suuren johtajan matkan korkeimmilla kunnia- ja arvomerkeillä, ja hän on saavuttanut marttyyrikuoleman, jota hän kauan etsi, halusi ja jonka eteen hän työskenteli taistelevien veljiensä kanssa: vastarintaa ja jihadia, voittoa tai marttyyrikuolemaa. Rikollinen vihollinen, joka epäonnistui yhdeksänkymmenen päivän rikosten, tappamisen ja tuhon jälkeen valtaamaan Gazan, Khan Younisin, Jabalian leirin ja kaikki ylpeät kaupungit, leirit ja kylät, turvautuu salamurhapolitiikkaan ja kaikkien työskennelleiden fyysiseen tuhoamiseen. teloitti tai tuki sankarillista Al-Aqsa Flood -operaatiota ja osallistui Palestiinan sorretun kansan puolustamiseen. Tämän päivän rikos on jatkoa johtaja Sayyed Reza Mousavin salamurhalle toisella toiminnan areenalla ja uudella taistelu- ja tukirintamalla. Tämä hirvittävä rikos vain lisää taistelijoita Palestiinassa, Libanonissa, Jemenissä, Syyriassa, Iranissa ja Irakissa uskossa heidän oikeaan asiaansa ja lujassa ja horjumattomassa sitoumuksessaan ja päättäväisyydessä jatkaa vastarintaa ja jihadia voittoon ja vapautumiseen asti. Pidämme Sheikh Saleh Al-Arourin ja hänen marttyyrikuolemana kuolleiden kumppaneiden salamurhaa Beirutin eteläisen esikaupungin sydämessä vaarallisena hyökkäysnä Libanonia, sen kansaa, sen turvallisuutta, suvereniteettia ja vastarintaa vastaan. Se sisältää syvästi merkittäviä poliittisia ja turvallisuuteen liittyviä viestejä ja seurauksia, ja se on vaarallinen kehityssuunta vihollisen ja vastarintaakselin välisen sodan aikana. Me Hizbollahissa vahvistamme, että tämä rikos ei varmasti jää ilman vastausta ja rankaisematta. Vastarintamme pysyy lujana, ylpeänä ja uskollisena periaatteilleen ja sitoumuksilleen, jotka se on tehnyt itselleen, valmiina käsi liipaisimella ja taistelijansa korkeimmalla valmius- ja valmiusasteella. Tätä merkittävää päivää seuraa tärkeämpiä, niin kaunista kärsivällisyyttä ja kaunista kärsivällisyyttä. Todellakin, Allah on se, jolta etsimme apua, ja voitto Kaikkivaltiaan Allahin tahdosta on hyvin lähellä.

    https://twitter.com/PressTV/status/1742297920718717130

  2. CCTV tallentaa Israelin drone-iskun Beirutissa, jossa Hamas tappoi. Virallinen CCTV-kuva on taltioinut hetken, jolloin israelilainen drooni teki iskun Beirutissa, mikä johti Hamasin korkean virkamiehen Saleh Al-Arourin kuolemaan. Al-Aurorin lisäksi hyökkäyksessä kuoli myös kaksi Hamasin sotilassiiven Al-Qassam Prikaatien komentajaa.

    https://twitter.com/MiddleEastMnt/status/1742357932870705331

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *