Ilmeisesti osalla nuorilla miehillä on noussut jotain päähän -sinne kuulumatonta- eli, kun medioissa on ylistetty suunnilleen jo valmiiksi NHL-pelaajaksi, jos olet tehnyt kaksi maalia Saipa-Jukurit pelissä.

Seppo Huhta

Eli, kun poikaparat ovat kuvitelleet olevansa suuria tähtiä joita on oikein ”odotettu” ja todellisuus onkin se, että ”paskamaa” Saksakin tulee ja läppää turpaan, niin se todellisuuden ja kuvitelmien ero on todella suuri. Itse asiassa ihmettelin, kun eivät käyneet tuomarien ja saksalaispelaajien kimppuun pelin jälkeen.

Jos vielä ”nalli napsahtaa”, ja selkään tulee Latvialtakin, niin toisaalta varmaan on kuono maassa. -Mutta ehkä sen nuoret leijonat tarvitsevat, jotta ylimielisyys ja kuvitelma kaikkivoipaisuudesta muuttuu nöyryydeksi ja vastustajan kunnioittamiseksi. Eivät ne toiset joukkueet siellä jäällä ole sen takia, että niiden ainoa tehtävä on kiillottaa Suomen joukkueen mainetta.

Tämä hourehan alkoi jo 1995, jolloin jokaisella muulla huippumaalla jäällä oli b-joukkue. Tuota harhaa eletään edelleen. siis sitä, että me olisimme Jumalan valittu jääkiekkokansa. Tuosta hullutuksesta suurin ”kiitos” kuuluu Kummolalle ja Hjallikselle.

Ps.

Kuinka valtava määrä lahjakkuuksia me hukataan yksilölajeista, kun isukit laittaa ”NHL-mersuhuumassa” pojan kaukaloon kolmen vanhana, ja se pääsee pois sieltä 33 v, -oltuaan kerran Tikkurilan kiekon ”edustusjoukkueessa”.  Jos kysymyksessä olisi jalkapallo, jota pelataan tosissaan 202 maassa, niin tuo kiihko olisi ymmärrettävämpää, mutta me puhumme lajista jota tosissaan pelataan ja siihen panostetaan kahdeksassa maassa.

Pps.

Saksassa on enemmän rekisteröityjä juniori jalkapalloilijoita, kuin koko maailmassa on rekisteröityjä jääkiekon pelaajia.

One thought on “Kiukuttelu on turhaa, nuoret leijonat”
  1. Iha sama nykyään kuinka pelaavat lätkää, koska tää muu touhu on niin kipeetä ja tulee johtamaan suuriin suuriin ongelmiin lähivuosina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *