Uutispeili kysyi maineekkaan Ruisrockin talkoolaisten kuulumisia. -Vastaukset jäivät ohuiksi ja valjuiksi, mutta jotain niistäkin irtoaa.

110-vuotta vanhan turkulaisen urheilu-kansalaisjärjestön, Turun Weikkojen, tiedottaja Ari Jalonen vahvisti toimittajalle, että ’weikot’ tekivät Ruissalossa tänään päättyvässä Ruisrock24:ssä talkootyötä:

”… Kaikki (kysymyksiin vastaaminen) menee virallisen organisaation kautta. -Me olemme täällä vain tekemässä talkootyötä.”

Enempiä lausuntoja ei Turun Weikkojen tiedottajalta herunut. -Mutta tuli kuitenkin myönnetyksi, että ’talkootyötä’ tehdään, -mitä alkuperäinen kysymys koskikin. Seuraava weikkojen(?) henkilö vahvisti: ”He (Ruisrock24:n väki) ovat ainoat, jotka pystyvät antamaan minkäänlaista lausuntoa.

Lyhyen keskustelun  aikana tuli myös -weikkojen taholta- kysyttyä toimittajan tietolähteitä. (-Nehän ovat lähdesuojan takana.)

Ruisrockin promoottori vahvisti (06.07.) Uutispeilille, että ”ravintolatoiminnastamme vastaa Helsingin Rock and Roll Oy joka on pyörittänyt sitä vuodesta 2001 alkaen”.  Kun turkulaislähteiden mukaan kaljatynnyrien pyörittämisessä -rock-slangilla roudaamisessa– on nähty talkoolaisia, jäimme ilman tietoa, työskentelevätkö he jollekin kansalaisjärjestölle, vaiko yritysmuotoiselle toimijalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *