Mitä isot edellä, pienet pienet perässä eli saksassa AfD:n ja juutalaisten vastaiset mielenosoitukset alkoivat viikonvaihteessa. Esimerkiksi Berliinissä oli 1100 henkeä marssilla vaatimassa kalifaattia Saksaan.  Jokainen, joka on tutustunut vähääkään koraaniin,  tietää että kalifaatti on diktatuuri, jota johtaa yksinvaltias mieshenkilö, joka on vielä armottomampi kuin Hammurabin laki.

Sharian erikoisuus -Hammurabin lakiin nähden- on, että se on ennen muuta naisvastaista.
Esimerkiksi jos nainen tulee raiskatuksi, niin hänen tulee tuoda oikeuteen neljä(!) miespuolista todistajaa, jotka kertovat hänen olevan uhri. No, varmaan näin tapahtuu, eli tämähän tarkoittaa sitä, että kun naista on raiskattu, niin neljä tyyppiä katsoo vierestä, ja sitten hän tulee oikeuteen todistamaan kaveriaan vastaan, -eikä näin tapahdu koskaan. Vai käsi ylös, joka siihen uskoo ?

Sharian ”helmiä”

Esimerkki Sharian päättömyyksistä on, kun varkaalta on hakattava vasen käsi poikki,  ja jos varastelu jatkuu niin oikea jalka poikki. Edelleen seuraavasta kerrasta vasen käsi pois, neljännellä aina jäljellä oleva uloke poikki. Ja jos tämä kädetön ja jalaton sitten jatkaa varasteluaan -en kyllä ​​ymmärrä miten se olisi mahdollista- niin pitää katkaista kaula.

Terroristijärjestö ”ISIS” piti yllä omaa kalifaattiaan ja shariaa valtaamillaan alueella, -siihen asti kun pystyi. -Ja onhan meillä jopa valtioita, joissa sharia on laki. Kuten se on Qatarissa, tuossa kansainvälisten urheilujohtajien kaivoksessa.

Saksassa vihervasemmistolainen valtamedia tuomitsi kalifaatti-marssin vastustajat islamofoobeiksi

On todellakin outoa, että Saksan Yleisradio piti kalifaattia Saksaan vaativan mielenilmaisun arvostelijoita islamofoobikkoina. Mitään, mitä kalifaatti edustaa, ei voi pitää mitenkään demokraattisena, tasa-arvoisena tai oikeudenmukaisena. Eli kyllä ​​islamistien hankkeita on syytäkin pelätä.

Mutta, jos varauksia islamistien niin Saksan -kuin koko maailmankin- valloitusmarssille ovat esittäneet AfD ja Kristillisdemokraatit, niin se on vihervasemmistolaisille toimituksille kauhistus, ja sen täytyy olla ”väärin”.

Hampurin kaupunginvaltuusto äänesti em. marssin organisoineen järjestön lakkauttamisesta kaupungissa mutta ehei, -demarit ja vihreät estivät sen.

Tämä vappu tuo mukanaan juutalaisvihan, ja vihan demokratiaa kohtaan

On varsin oletettavaa, että huomenna Saksassa liikkeellä ovat suuressa määrin kaikki muslimijoukot: Marssitaan ”palestiinalaisten puolesta”, mutta tosiasiassa juutalaisia ​​vastaan. Hamas on EU:nkin hyväksymän määritelmän mukaan terroristijärjestö. Kuitenkin esimerkiksi MTV:n 10:n uutiset puhui eilen ”äärijärjestöstä”. Olen aivan varma, että jopa siellä tiedetään Hamasin olevan terroristijärjestö, -ei mikä harmiton äärijärjestö,  niin kuin vaikka Vasemmistoliitto tai Vihreät.

Saksassa kun kovin aina muistellaan -toki on syytäkin- II-maailmansodan ja Hitlerin aikoja, niin ei oikein tunnu tulevan ainakaan valtamedialle sitä muistikuvaa mieleen, kuinka Hitler rahoitti kaksi pataljoonaa arabeja tappamaan juutalaisia ​​”Kaanainmaalla”.

Saksan mielenosoituksissa tullaan epäilemättä vaatimaan myös perustuslain vastaisia ​​toimia AfD puoluetta vastaan, koska laillisin keinoin AfD:tta ei voi lopettaa. Työväen etujen esiin nostamisen sijasta varsinkin vihreät ja Antifa tulevat tekemään kaikkensa, että punaviherfasismi hehkuu Berliinin ja muiden Saksan kaupunkien kohdalla.

Suomessa Perussuomalaiset saanevat tuta kansanedustajansa umpityperyyden

Itä-suomalainen kansanedustaja heilui humalassa keskellä Helsinkiä viime viikollam ja ampui pistoolilla tosin vain katuun- mutta aivan kertakaikkisen tyhmää meininkiä ja vaarallista. Oletan, että huomisten kulkueitten banderolleissa vaaditaan koko puolueen lakkautumista, ja hallituksen kaatamista.

Hamasin hehkutus vapunpäivän teemana: ”From the river to the sea

Toki se on mitä todennäköisimmin maalattu ”Vapauttakaa Palestiina” yms. muotoiluin, mutta uskonpa että siellä em. kyltin vieressä voi kulkea seuraavakin iskulause: ”From the river to the sea”, eli ”joelta merelle”.  Siis Jordan -joelta Punaisellemerelle maat pitää saada Hamasin diktatuurin alle.

Tunnus tarkoittaa Israelin valtion ja juutalaisenkin kertakaikkisen tuhon vaatimusta; Holokausti 2.0.

On aivan turha vihervasemmistolaisten selittää, että ”eihän tässä ole kysymys juutalaisista vaan Israelista”. Voi Pyhä Sylvi!” Kun ovat sama asia. Ketä nämä kuvittelevat huijjaavansa, -itseään? No, siinä ovat onnistuneet !

Huomenna Vapunpäivän iltana olemme viisaampia, tai vähintään tietävämpiä mihin ulottuvuuksiin vihanpito yltää.

Olisi mitä suurimmassa määrin toivottavaa, että Vappumielenosituksissa keskityttäisiin työväenasiaan ja iloittaisiin yhdessä ylioppilaiden kanssa kevään alkamisesta, -vihdoinkin..

Seppo Huhta

2 thoughts on “Tuleeko Vapun mielenosoituksista perussuomalais- ja juutalaisvihaan yllyttäviä”
    1. No, joillekin Holokausti on ihan OK, kun sitä tekee meidän puoli ”taas”. Saksakin on muuten taas meidän puolella tässä paraikaa käynnissä olevassa holokaustissa. Viisastelijoille tiedoksi, niin en ota kantaa holokaustiin. Kerron vaan ketkä sitä teki ja tekee. Myöskin Stalin-kortin tiedän, sitä turha heilutella. Agent orange -kortin otan vastaan, jos niitä on.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *