Mieshenkilö sytytti itsensä tuleen tänään perjantaina New Yorkin oikeustalon edessä. Yhdysvaltain entisen presidentin oikeudenkäynti oli käynnissä tapahtuman aikana.  Henkilö on viety paikalta paareilla. Poliisi kertoo tunnistaneensa loukkaantuneen.

(Kuvalähde: Twitter, Instagram.)

Itsensä sytyttäneen miehen nimeksi mainitaan Max Azarello. Hän jakoi jonkinlaisen manifestin ennen tekoaan.

”My name is Max Azzarello, and I am an investigative researcher who has set himself on fire outside of the Trump trial in Manhattan”, esittäytyy Azarello.

Tapahtumassa loukkaantuneen miehen kiinnostuksen kohteita -manifestistaan päätellen- ovat olleet mm. covid-pandemia, entisen presidentin Bill Clintonin toimet, ja kuvitteellinen maailmanhallitus.

Yhdysvaltain entisen presidentin Donald Trumpin oikeudenkäynnin 12 valamiestä ja kuusi varalla olevaa oli saatu valittua vain muutama minuutti aiemmin, kun oikeustalon edustalla, puistossa, henkilö sytytti itsensä palamaan. Henkilö vietiin pois sairaskuljetuksella, hänen tilastaan ei ole tietoa.

Palon tapahtumapaikka oli puisto, joka oli varattu mielenosoittajille ja medialle.

Päivitämme.

Luettavaa:

Vain median edustajille:

 • Azazellon epätoivoista ja järjetöntä tekoa hyödyntävä nettijulkaisu löytyy täältä. -Sivu on huomattu disinfon levittäjänä aiemmin.
2 thoughts on “Trumpin oikeudenkäynti: Salaliittoteoreetikko sytytti itsensä tuleen oikeustalon edessä New Yorkissa”
 1. Uskotaan uskotaan, onko Bidenin koplalla antaa hetivalmiit vastaukset ja lähteet näissä tilanteissa?

  1. Oletko tullut pois salaisesta tunnelista, -vai onk sinnekin jo saatu netti?

   Bai tö vei, -mistä kolosta ovat tulleet nämä nettikirjoittajat, jotka osaavat täsmätarkkuudella olla aina sodanlietsojien puolella?

   -Venäjän hyökkäys hyvä!
   -Huthi-puthit hyvä!
   -Iranin hullut papit hyvä!
   -Venezuelan ihme-kommari Maduro hyvä!
   -Kommunistinen Kiina hyvä!
   -Pohjois-Korean raketti-ukko hyvä!
   -Hamas erinomainen!
   -Talibaanit hyvä!

   Kaikki kuspäät on huomattu, -ja fanitetaan kybällä. -Mistä ihmeestä trolliarmeija on osannut löytää koko ihmejengin??? -Kuka niitä ohjastaa?

   Tämä ”moninapaisen maailman” jengi on kun suoraan huonosta 1950-luvun sarjakuvasta. -Tiedäthän Teräsmiehen, joka muuten oli aika outo tyyppi, hengaili jonkun pikkupojan kanssa, -ja vastapuolikin oli täysiä friikkejä, -kukaan ei normaali.

   Koko jengi, -hutheista ja hamasista kommunisteihin- on niin syvältä ja käyttäytyy niin kummallisesti, että 2020-luvulla niille ei uskois löytyvän kavereita sivistyneestä maailmasta. -Nettikeskustelussa niitä kuitenkin hääräilee leegio.

   Eilen tämä New Yorkin traaginen salaliittohemmo antoi nettitrollaamiselle kasvot. Rest in Peace! -Varmaan 100-200 nettitiliä menee hautaan tämän Azazellon mukana. (Varovainen arvio)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *