Sulkeutuneen ja nälkää-näkevän Pohjois-Korean itsevaltainen perinnöllinen johtaja sai perjantaina ensimmäistä kertaa ajotuntumaa Venäjän valtionpäämiehen hänelle syyskuussa lahjoittamaan limusiiniin, matkalla seuraamaan erästä sotaharjoitusta.

Diktaattori Kim Jong Un, vallanperimyksessä kolmas (ellen väärin laske?) Pohjois-Koreaa hallitsevassa kommunistisessa Kim-dynastiassa, sai Venäjän johtajalta Vladimir Putinilta viimevuoden syyskuussa lahjaksi hienon auton -huippuluokan Aurus Senat -limusiinin, joka toimitettiin hänelle helmikuussa. Perjantaina (15.03.) diktaattorilla oli ensimmäinen virallinen tilaisuus, jossa hän käytti kollegansa lahjaa, kertoi hallituksen virkamies Kim Yo Jong.

Ajelulla oli mukana myös diktaattorin vaikutusvaltainen sisar, kertoi virkamies.

Matka oli ”selkeä todiste Korean demokraattisen kansantasavallan ja Venäjän ystävyydestä, joka kehittyy kattavasti uudella korkealla näyttämöllä”, Kim Yo Jong kertoi.

Aurus on ensimmäinen Venäjän omatekemä luksusautomerkki, ja Putin itse käytti Aurus-limusiinia virkaanastujaisseremoniassaan vuonna 2018, -ja ilmeisesti käyttää joka kerta, kun tulee valituksi uudelleen. Putinin eräs edeltäjä, diktaattori Josef Stalin, suosi amerikkalaisen Packardin venäläistä kopiota, -niin väitetään, mutta eiköhän nekin olleet ihan jenkkejä?.

Pohjois-Korean hallitsemis-vuorossa olevalla Kimillä, Jong Unilla (40v.), on tallissaan kokoelma loistobiilejä, jotka lienee salakuljetettu maahan. YK:n vuoden 2021 raportissa arvellaan luksusajoneuvojen kuljetusreitiksi Yhdistyneistä arabiemiirikunnista (UAE) Kiinan Ningboon, ja sieltä Pohjois-Koreaan. Vieraillessaan syksyllä Venäjällä hän ajeli Maybachin limusiinilla, joka kulki vierailussa mukana erikoisjunalla. Kimillä on tiettävästi vielä ainakin Mercedes-Maybach S600 Pullman Guard ja Maybach S62.

Kommunistisesta ja totalitaarisesti hallitusta Pohjois-Koreasta on muodostunut Venäjän tärkeä aseistaja sen hyökättyä Ukrainaan. -Venäjä on ostanut p.korealaisilta mm. itse sinne aiemmin toimittamiaan ammuksia.

Luettavaa:

7 thoughts on “Pohjois-Korean diktaattori ajeli perjantaina venäläisen kollegansa lahjoittamalla limusiinilla”
 1. Uutisoikaa enemmän sellaista, josta laaja yleisö ei tiedä ja millä on tärkeä merkitys tulevaisuuden kannalta sanoo:

  ittee ei enää jaksaa kiinnostaa, jotku Pohjois – Korean hommat. se on ollu jo kauan tiedossa mikä paskamaa se on ja kommunistinen järjestelmä sucks jne jne se on jo kaluttu puu..

  ..mutta lännen syvä mädännäisyys loistaa monilla vaihtoehtomedioidenkin sivuilla vähän niin kuin poissaolollaan. siitä jos mistä tulisi nyt uutisoida. esimerkkeinä WEF:n suunnitelmat meidän päänmenoksi. YK:n mädännäisyys, WHO:n pirulliset suunnitelmat. USA:n kongressihan on käytännössä Israelin omistuksessa lahjonnan myötä – kuka siis lopulta johtaa USA.aa? Entä EU ja sen epädemokraattisuus – jäljittelee pikemminkin Neuvostoliittoa kuin perinteistä länsimaista demokratiaa.

  1. Sekin on ollu ”jo kauan tiedossa mikä paskamaa” USA on, että kerro jotain uutta. -Minä kuulin ton jo 70-luvun taistolais-stalinisteilta.

   EU:n suhteen pelätään ”liittovaltiokehitystä”. Venäjä on ollut jo kauan liittovaltio, mutta EU-foobikot sitä diggaa. -Missä on johdonmukaisuus?

 2. Jälleen jaossa vankkaa nykytietoa diktaattoreista, näiden ystävyydestä, sota-avusta ja diktaattoreiden loistoautoista. Kekkonenkin kuului samaan lajiin. Häelle jopa ehdoteltiin, että Suomi tekisi liittovaltion Neuvostoliiton kanssa. Kekkonen vastasi tarjoukseen tyylinsä mukaisesti: En ole riitävän kyvykäs johtamaan niin suurta valtioliittymää.
  Kekkosen olisi tarvittu myös EU valtioden liittymäpäätöksessä.

 3. miten reafoi kommunistine suomi, kopioi pohjois-koreaa.
  Myös p korean kansaa syytetään orjuudesta maailmassa, ja kaikista samoista asioista kuin valkoisia lännessä.
  p-korea on oikeastaan poliitikkojemme esimerkki kuinka alistaa kansaa, eli kommunistinen suomi on kovalla hingulla järjestämässä asioita samaan jamaan kuin esimerkkinsä.
  Sieltä loikannut nainen Yeonmi Park kirjassaan totesikin, että pohjois korea on hullu mutta Usa vielä hullumpi, ja mehän seurataan kummankin maan kehitystä silmä kovana ja seurataan perässä.
  eli ei ole paljoa henkseleissä paukuttamista suomalaisena, meilläkin oli oma diktaattori S. Niinistä joka sain vain pikkasen vähemmän ääniä kuin Kim yong, mutta paljon enemmän kuin vaikka esim putin, eli kaikkihan me kroolataan kommunistisessa unelmassa vaikka ei sitä lapsuuden kesiä ajatellessa halua itselleen myöntää

  1. Meillä on Suomessa oma ”autoileva Kim”, josta valtamedia kertoo ihan mielellään. -Meidän Kimillä on toki vaatimattomampi automaku.
   Muistelen, että naapurimaassa oli neukkuaikana lehti, jonka nimikin oli ”Totuus”. -Se olisi varmaan Sinulle mieluinen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *