Mitä yhteistä on Kanadan 2022 rekkamielenosoituksella, Hollannin 2022 maanviljelijöiden protestiliikkeellä ja Saksan useiden muiden Euroopan maiden maanviljelijöiden 2024 laajalla liikehdinnällä, sekä tulevalla USA:n 29.1-3.2. järjestettävällä rekkamielenosoituksella avoimia rajoja vastaan, joka alkaa Virginiasta ja päättyy Teksasin rajalle?

Nämä ovat kaikki laajoja protesteja Maailman Talousfoorumin ja YK:n Agenda 2030:n elinoloja kuristavalle politiikalle, joka perustuu vaaralliseen uskonnolliseen ajatteluun, joka syntyi Rooman Klubin maailmanloppua ennakoivista visioinneista.

Mielenosoituksille on yhteistä se, että niissä ei hyväksytä virallista kertomusta valkoisen heteromiehen aiheuttamasta ilmastonmuutoksesta, luontokadosta sekä hänen aiheuttamasta vähemmistöjen sorrosta. Jälkimmäinen on se kulmakivi, joka oikeuttaa pitämään länsimaiden rajat auki ja tuomitsemaan kaikki, jotka haluavat puolustaa kansallisvaltioiden suvereniteettiä. Näin mielenosoituksille on myös yhteistä se, että valtamedia ja vallassa oleva eliitti leimaa liikehdinnän äärioikeistolaiseksi tai on mieluusti hiljaa mielenosoituksista.

USA on ajautunut vakavaan liittovaltio vastaan Texas ja 25 muuta osavaltiota konfliktiin Joe Bidenin hallinnon tarkoituksella synnyttämän ihmisinvaasion vuoksi, joka saattaa nyt Texasissa johtaa jopa yhteenottoon liittovaltion turvallisuusviranomaisten jo 10 osavaltion lähettämien kansalliskaartilaisten välille. Kymmenen entistä FBI:n vastavakoilua johtanutta viranomaista kirjoitti kongressille pari päivää sitten seuraavaa tämän invaasion seurauksista:

”Uhka, josta kirjoitamme tänään, on uusi ja tuntematon. USA ei ole modernin historiansa aikana koskaan joutunut kokemaan invaasiota alueelleen, joka on kuitenkin nyt tapahtumassa. Sotilasikäisiä miehiä eri puolilta maailmaa, monet maista tai alueilta, jotka eivät ole ystävällisiä Yhdysvalloille, saapuvat tuhansina aaltoina maaperällemme – ei maihinnousuna mereltä tai laskuvarjoilla taivaasta, vaan jalan rajan yli, jonka on mainostettu ympäri maailmaa olevan suurelta osin suojaamaton ja että sen yli on helppo päästä.”

”Olisi vaikea liioitella sitä vaaraa, joka on syntynyt rajojemme sisälle eli sitä, että meillä on nyt monen divisioonan kokoinen nuorten naimattomien aikuisten miesten armeija vihamielisistä maista ja alueilta, joiden tausta, tarkoitus tai lojaalisuus on täysin tuntematon. Näiden miesten joukossa on henkilöitä, joita rajaviranomaiset ovat kohdanneet ja jotka ovat päässeet karkuun ja välttäneet pidätyksen on järkyttävän paljon päässyt maahan.”

”Tällaisen pelottavan, ennennäkemättömän kutsumattomien ulkomaisten toimijoiden tunkeutumisen valossa on perusteltua väittää, että maan kansallinen turvallisuus on tällä hetkellä dramaattisesti heikentynyt (vahvennus kirj.). Kansakunnan armeija ja lait ja muut luonnolliset suojaesteet, jotka ovat aikaisemmin tarjonneet perinteistä turvallisuutta, on kierretty perusteellisesti viimeisen kolmen vuoden aikana.”

Valtamedia ei ole suomalaisille välittänyt tietoa Bidenin hallinnon aikana tarkoituksella ja Meksikon kartellien myötävaikutuksella synnytetystä USA:han kohdistuneesta 6-10 miljoonan ihmisen suuruisesta ihmisinvaasiosta, eikä ole maininnut em. kirjeestä, jonka jopa globalisteille uskollisin TV-kanava NBC on julkaissut.

Bidenin hallinto on tarkoituksella pitänyt rajan auki, koska tavoitteena on väestönvaihto. Alun perin väestönvaihdosta hahmoteltiin ratkaisua YK:ssa yli 20 vuotta sitten teollistuneiden maiden vanhenevan väestön aiheuttamiin ongelmiin, mutta viimeiset vuodet sitä on edistetty maailmaa hallitsevien oligarkkien, sen omistaman valtamedian ja lännen punavihreiden poliitikkojen yhteistyönä, jotta köyhistä maista tulevat massat antaisivat äänensä globalistien punavihreälle blokille ikuisesti ja jotta oligarkit saisivat halpaa työvoimaa.

Mikko Paunio

3 thoughts on “USA:han kohdistettu tarkoituksellinen ihmisinvaasio pidetty suomalaisilta piilossa – FBI:n entiset korkeat vastavakoiluviranomaiset nyt kauhuissaan”
  1. Kannattaa Mikonkin tutustua Kalergisuunnitelmaan. Sitä toteutetaan kaikissa valkoisissa maissa. Merkel sai Kalergipalkinnon 2011

    1. Yksi lähi-itäläisten ja afrikkalaisten rahtaamista Eurooppaan ajavista tahoista on Kalergi-säätiö, jonka täsmällistä nimeä on nyt muista. Mielenkiintoinen pikkuseikka on, että Eurooppaan rahdataan mitään osaamatonta ja sopeutumiskyvytöntä väestönosaa. Itse Kalergi sanoi eläessään, että ei pidä tuoda maahan afrikkalaista rahvasta, sillä niistä tulisi ongelmia. Hän halusi koulutettua väestöä afrikasta, sivistynyttä. Nyt kuitenkin ajetaan samaa ajatusta muuten, mutta tuotitavarana on kouluttamaton rahvas, pummeja, jotka ei edes osaa elää eurooppalaiseen tapaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *