Saksan maanviljelijöiden protestointi vaan jatkuu ja jatkuu. Tänään pääkaupungin Berliinin elintarvike-kauppaketjujen logistiikkakeskus on eristetty traktoreilla.

Suurten elintarvikekauppaketjujen jakeluvarastot sijaitsevat Berliinin Großbeerenissä. Alue on on ollut tänään maanantaina -aamusta alkaen- liikennemotissa viljelijöiden traktorien tukkiessa kulkuväylät. Poliisi ei vielä tiedä, mitä tehdä. Viljelijä-protestin laillisuutta tutkitaan, sanoi Potsdamin poliisin tiedottaja medialle.

Großbeerenin teollisuusalue, joka on tärkeä logistiikkakeskus Berliinin eteläpuolella, on tänään halvaantunut, sanoi Berliini-Brandenburgin kauppaliiton tiedottaja Nils Busch-Petersen maanantai-iltapäivällä. Protestin seurauksena Suur-Berliinin 200 supermarketissa saattaa olla hyllyt tyhjinä päivittäistavaroista, varoittaa tiedottaja.

Viljelijöiden protestia joulukuulta -23:

BITTER BAUERS BESIEGE BERLIN Saksalaiset maanviljelijät kerääntyivät traktoreillaan joukoittain ja tukkivat Berliinin tänään (18.12. 2023). Mielenosoittajat vaativat liittohallitusta peruuttamaan suunnitelmat maatalouden dieselpolttoaine-etujen ja ajoneuvovero-kohtelun poistamisesta.

Luettavaa:

2 thoughts on “Berliinin elintarvikekauppiaiden jakeluvarastot saarrettu traktoreilla, myymälöissä hyllyt tyhjinä tiistaina”
  1. Valemedian vale-ennusteet näyttävän toteutuvan. Euroopan maat ovat riippuvaisia halvasta energiasta, jota maksetaan viedyillä tarvikkeilla. Valemedian taitaakin olla tietomedia ja valtamedia valemedia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *