YK:n Agenda 2030, joka kumpusi Rooman Klubin ja Maailman Talousfoorumin (WEF) eliittien kabbalistisista harhoista viimeisten 50 vuoden aikana, tarkoittaa lyhykäisyydessä riskianalyysiä, jossa valkoinen heteroseksuaalinen mies on arvioitu historiallisella roolillaan tehneen maapallon miltei asuinkelvottomaksi ilmastonmuutoksella ja luontokadolla ja hän on rakenteellisella rasismilla alistanut maailman ”vähemmistöt” tilanteessa, jossa meitä valkoisia on seitsemän prosenttia maailman väestöstä. Agenda 2030:n toimet ovat tarkoitettu pelastamaan maapallo ja vapauttamaan ja ”voimaannuttamaan” vähemmistöt.

Mikko Paunio

Tästä Suuresta Kertomuksesta ja sen oikeellisuudesta ei saa sanoa poikkipuolista sanaa ns. vastuullisessa mediassa.

Jos olet eri mieltä YK:n Agenda 2030 kanssa, olet fasisti, rasisti, homo-, islamo-, trans- ym. foobi ja ympäristön vihollinen, joka natsien Holocaustin epäilijöiden tapaan vain epäilet ja kiellät todellisuuden eli ihmisen aiheuttaman ilmastokriisin.

YK:n Agenda 2030 toimeenpano tapahtuu punavihreiden poliitikkojen ja ns. kansalaisyhteiskunnan (=suuryhtiöiden maksamat ympäristö- ja ihmisoikeusjärjestöt) sekä vastuullisen median avulla. Keskustelua ja argumentointia ei enää tarvita. Punavihreän poliitikon ei tarvitse kuin opetella muutama fraasi Suuresta Kertomuksesta, joita hokemalla osoitetaan uskollisuutta Suurelle Kertomukselle. On myös eduksi jos osaat sanat inkluusio, yhdenvertaisuus ja moniarvoisuus.

Jos haluat keskustella Agenda 2030 myötä tarkoituksella synnytetystä kaaosmaisesta https://twitter.com/MayraFlores4Tx/status/1742622012923646017 väestönvaihdosta, joka on aivan keskeinen globalistien tavoite, olet fasisti, rasisti ja xenofoobi. Näin kansallisvaltion puolustaminen on tehty mahdottomaksi vastuullisessa mediassa. Suomi sitoutui tähän politiikkaan Juha Sipilän hallituksen aikana, kun silloinen sisäministeri Kaj Mykkänen lähetettiin 11.12. 2018 allekirjoittamaan YK:n Global Compact of Migration (GCM) sopimus Marrakechiin Marokkoon.

GCM-pakolaissopimus, jonka sanottiin olevan ei sitova, on mahdollistanut sen, että Joe Bidenin aikana USA:n hallitus, ihmissalakuljettajat eli kojootit ja Suuren Kertomuksen luojat eli WEF:n kontroligarkit ja vastuullinen media ovat voineet tuoda USA:han yli 10 miljoonaa siirtolaista ”salaa” tarkoituksena toteuttaa USA:ssa väestönvaihto ”laillisesti”, jotta punavihreät demokraatit köyhien siirtolaisten avulla saisivat ikuisen vallan. Samana aikana EU:n komissio on ollut enemmän kuin passiivinen EU:n ulkorajojen vahvistamisen suhteen ja Eurooppaan on muuttanut laittomasti miljoonia viimeisten vuosien aikana ja tilanne koko läntisessä Euroopassa on myös katastrofaalinen.

Tästä https://www.state.gov/wp-content/uploads/2021/12/GCM.pdf Bidenin hallinnon dokumentista selviää, kuinka USA:n hallinto on aktiivisesti GCM:n avulla toiminut vastoin perustuslakia päästäessään miljoonia laittomia maahan pääasiassa nuoria miehiä. Asiakirja mm. kieltää käyttämästä laittomista siirtolaisista tätä nimitystä, koska se on käsitteenä näitä ihmisiä halventavaa. Niin meilläkin puhutaan virkakielessä paperittomista.

Republikaanien keskuudessa on syntynyt Bidenin epäiltyjen talousrikoksien lisäksi ajatus erottaa Biden, koska hän ei ole perustuslain velvoittamana suojellut maan rajoja. Tilanne on nyt niin tulehtunut poliittisesti https://amp.cnn.com/cnn/2024/01/03/politics/house-homeland-security-committee-impeachment-mayorkas/index.html, että republikaanit yrittävät nyt toistamiseen erottaa kotimaan turvallisuusministeri Alejandro Mayorkasin. Ensimmäinen yritys kuivui kokoon viime marraskuussa kahdeksan republikaanin äänestäessä demokraattien kanssa, mutta nyt tilanne lienee sellainen, että Mayorkas on ensimmäinen liittohallituksen ministeri sitten vuoden 1876, joka erotetaan.

Vasta viimeisten kuukausien aikana on pikku hiljaa USA:ssa yhä suuremmalle yleisölle valjennut Bidenin politiikan kammottavuus. Mm. Chicago ja New York City ovat konkurssin partaalla laittomien siirtolaisten kansoittaessa hotellit, vieden resurssit terveydenhuollossa ja opetustoimessa. New Yorkissa on nyt mm. juustohöylätty 5 % kaupungin budjettia. Ihmiset muuttavat joukoittain republikaanien hallitsemiin osavaltioihin demokraattivetoisista kaupungeista, jotka ovat joutuneet rikoskierteeseen. Demokraatit ovat menettämässä ennätyksellisesti kannatusta vähemmistöjen keskuudessa, koska tarkoituksellinen siirtolaistulva syö resursseja erityisesti vähemmistöiltä. Nyt uumoillaan sitä, kuinka pitkälle demokraatit ovat valmiit menemään pitäessään kiinni vallasta. Tucker Carlson on pariin otteeseen väläytellyt mahdollisuutta, että Donald Trump salamurhataan viimeisenä keinona.

Rikoskierrettä demokraattien hallitsemissa suurkaupungeissa on pahentanut se, että George Soros rahoitti useissa kaupungissa ”demlalaisten” ihmisoikeuksista saarnaavien syyttäjäehdokkaiden vaalikampanjoita. Nämä lopulta valitut syyttäjät eivät nosta tapoistakaan usein syytteitä ja varastelu kaupoista ei enää ole laitonta. Kaikki on hurlum hei Ameriikoissa. Meidän vastuullinen media ei kerro näistä asioista mitään. Tässä pieni näyte https://x.com/janioaalto/status/1742811086548516999?s=20 hurlumheistä

Meitä oli vain kourallinen blogisteja, jotka pidimme ääntä GCM:stä. Arto Luukkasen kunniaksi voin todeta, että hän oli yksi varoittelijoista.

2 thoughts on “YK yrittää tuhota kansallisvaltiot GCM-pakolaissopimuksella – USA räjähdyspisteessä laittoman maahanmuuton vuoksi”
  1. Kiitos selkeästä ja erittäin osuvasta kirjoituksesta! Tuntuu että asumme hölmölässä, jonka asioista päättävät täydelliset idiootit.

  2. ”kuinka pitkälle demokraatit ovat valmiit menemään pitäessään kiinni vallasta”

    Ei se valta ole missään vaiheessa ollut demokraateilla eikä sen puoleen republikaaneillakaan, vaan heillä joiden hallussa on rahaa tyhjästä luova mekanismi. Puoluekoneistot, kuten myös ko. mekanismi, ovat vain instrumentteja. Älykkäänä ihmisenä Paunio varmasti tietää tämän.

    “The process by which money is created is so simple that the mind is repelled.”
    ― John Kenneth Galbraith, Money: Whence It Came, Where It Went

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *