Tuoreet esimerkit löytyvät ihan viime viikolta: Ylitorniolla Ainiovaaran koulukeskuksen vessassa maahanmuuttaja raiskasi törkeästi – poliisin ensimmäinen rikosnimike, joka sitten muutettiin ”lapsenraiskaukseksi”– ihankohan asia itsessään muuttui, ei tietenkään mutta ilmeisesti vihreiden sisäministerien aikana poliisissa sisäistettiin, että jos kysymyksessä on tuhansien kilometrien päästä tänne tullut rikollinen ja varsinkin seksuaalirikollinen, niin teko/teot pitää määritellä lievimmän ajateltavissa olevan muodon mukaan. Kysymyksessähän oli 16 vuotias mieshenkilö ja uhri oli 13 vuotias tyttö. Yle ei uutisoinut, että tekijä oli maahanmuuttajataustainen, mutta aivan kuin raukkamainen teko olisi tullut kuitatuksi kuitenkin sillä että ”teon tekijä ei enää palaa paikkakunnalle.” Hyvä niin mutta pääsikö se karkuun – Ruotsiin on vain ylitettävä silta Övertorneon puolelle – vai mitä tapahtui?

Helsingissä taas 15 vuotias poika ampui 18 vuotiast,a mutta tämä ei kuollut saatikka havoittunut, koska hänellä oli luotiliivi yllään. Ylen ensimmäisessä TV-uutisessa oikein painotti, kuinka ampuja ei ollut maahanmuuttotaustainen. Mutta kas, vajaan viikon päästä joutuikin myöntymään ja kertomaan, että oli sittenkin maahanmuuttatausta.

YLE PITÄÄ YLEISÖÄÄN – SIIS SUOMEN KANSAA IDIOOTTEINA

Jos Yle kuvittelee, että kertomalla maahanmuuttajista tai maahanmuuttajataustaisista vain kivoja tarinoita ja vesittämällä heidän ja varsinkin muslimitaustaisten rikokset, niin se jotensakin auttaa noita ihmisiä? Ei se auta, koska niin kuin edellä todettiin se myös joutuu tunnustamaan valheitaan ja se, että kansalaisten naamaan hierotaan kiiltokuvia kaikkensa yrittävistä, ehdottoman kunnollisista demokratian, tasa-arvon ja naisten/tyttöjen etujen huomioijista, esikuvista jotka eivät pidä paikkaansa kuin joissakin erikseen esiinkaivetuissa tapauksissa. Todellakaan kaikki muslimimaista tänne tulleet, varsinkaan naiset eivät ole huonotapaisia millään muotoa, mutta se kuva, että kaikki, varsinkin miespuoliset ovat jotakin nuhteettomuuden perikuvia on todellakin hyvin virheellinen ja senkin suomalaiset näkevät arjessaan. Siksi Ylen suoranainen propakanda aiheuttaa vain haittaa maahanmuuttajille, myös niille jotka koittavat parhaansa elää tämän maan lakien, sääntöjen ja tapojen mukaan. On outoa, että edes viime eduskuntavaalien tulos ei avannut Ylen uutis- ja ajankohtaistoiminnan päällikköjen silmiä. Nimittäin täysin maahanmuuttokritiikittömät puolueet eli Vihreät ja Vasemmistoliitto saivat selkäänsä oikein kunnolla ja varsinkin Vihreät joiden kannatus melkein puolittui. Nyt tosin uudella johdolla tuntuu olevan Sofia Virran ansiosta aavistuksen realistisempi ote ympäröivään todellisuuteen kuin se oli edellisen puheenjohtaja Maria Ohisalon aikaan. Niin, Yle jatkaa ja itse asiassa on vahvistanut tosi olevaisesta irti olevaa uutisointia ja samalla sen uutis- ja ajankohtaisohjelmissa ihmetellään – usein studioon haalittujen vihervasemmistolaisten ”tutkijoiden” toimesta, että ”kuinka tässä nyt näin kävi.”

Yleisradion uutis- ja ajankohtaisohjelmissa mikään ei muutu ennen kuin niiden päätoimittajat ja muut tekijät vaihtuvat. Eli ilmeisesti saamme tätä odottaa vielä ainakin vuosia. On selvää, että ohjelmiston, myös uutis- ja ajankohtaisohjelmiston pitää olla monipuolista ja kuultavana on totta kai oltava laidasta laitaan niin kansalaisia, politiikkoja kuin asiantuntijoitakin. Ylessä on irtauduttu objektiivisuuteen pyrkivästä journalismista ja menty täyttä laukkaa propakandan puolelle ja se näyttäytyy punavihreänä uutisointina. Totta on, että tämän epätodellisuuden kukkanen on a-studio ja toisessa päässä on varsin hyvin, usein laadukasta journalismia tuottava M.O.T:n ohjelmat.

Seppo Huhta

Yleisradion punavihreä puuhastelu ja valehtelu johtaa yhä vain enenevään ei-sosialististen puolueiden kannatukseen ja myöskin maahanmuutokriittisten voimien kannatuksen kasvuun.Ja jos näin käy niin nykyiset päättäjät ja toimittajat ovat amputoineet itseltään työpaikat-useimmat-koska jokainen tietää,että jos Yle menee maksumuurin taakse niin se tarkoittaa mainontaa myös siellä,se tarkoittaa lisäksi mahdollisimman pieniä henkilöstöresursseja,se tarkoittaa nykyisen kaltaisen Yleisradion loppua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *