HELSINKI ILMAN NATSEJA -NATSIEN TUKIJAT ASIALLA

Helsingin Töölöntorille tunkeutuivat itsenäisyyspäivänä ns. natsien vastustajat eli mielenosoittajien joukko joka tituleerasi itseään ”Helsinki ilman natseja” mielenosoittajiksi. Tragikoomista on se, että tuo joukkio on natsien kavereita pullollaan. Tuo on sama sakki joka esiintyy Hamasia ja palestiinalaisia puolustelevissa mielenosoituksissa.Fakta kuitenkin on, että nämä ovat israelilais- ja juutalaisvihamielisiä porukoita, joiden antisemitistinen viha on perua ainakin natsidiktaatori Aadof Hitlerin ja suurmufti Haj Amin al Husseinin sekä muiden II-maailmansodan aikaisesta läheisestä ideologisesta ja taloudellisesta yhteistyöstä kansallissosialistien ja arabijohtajien välillä. Kun on seurannut noita Hamasin hyökkäyksen jälkeisiä myös Helsingissä masinoituja mielenilmauksia niin on likimain pakko lainata sanontaa, että ”siellä se vanha saatana pyörittelee rumaa naamaansa”.

TARKOITUKSENA OLI ILMEISESTI PÄÄSTÄ TAPPELEMAAN

Suomi 612 soihtumarssi on lähtenyt Töölöntorilta kymmenkunta vuotta aina itsenäisyyspäivän iltana. Paikka oli varattu tämän vuoden soihtukulkueelle jo vuosi sitten mutta kuinka ollakaan riidanhaastajat vaativat päästä samaan paikkaan pari viikkoa sitten. Poliisi kuitenkin ilmoitti, että paikka kuuluu sille joka on ehtinyt tehdä varauksen ensimmäisenä, eli 612 marssiin kokoontuville. Mutta eiväthän nämä vihervasemmistolaiset ja maassamme oleskelevat palestiinalaiset ja terroristijärjestö Hamasin – myös sellaiseksi EU:n ja Yhdysvaltojen määrittelemä – tietenkään halunneet uskoa poliisia vaan rynnivät paikalle metelöimään ja kieltäytyivät poistumasta 612 kokoontujien tieltä, vaikka poliisi kuulutti  lähtökäskyä puoli tuntia yhteenmenoon, ennen kuin ryhtyi siirtotoimenpigeisiin – 57 natsisympparia pidätettiin. En tiedä mutta koska osa mielenosoittajista piti raahata pois torilta siellä odottaviin poliisin linja-autoihin niin mitä ilmeisimmin tuo joukko ei olisi kaihtanut vertakaan jos olisivat päässeet yhtä aikaa 612-kulkueeseen osallistuvien kanssa samalle torille. Totta on kyllä varmaan sekin, että jos nämä häiriköt ja toisaalta 612 väki olisivat ottaneet yhteen niin jälki olisi ollut rumaa, koska hitler-henkisiä oli 200-300 ja 612 marssijoita ainakin kymmenkertainen määrä. On käsittämätöntä, että nuo Haj Amin al Husseinin henkiset perilliset kehtaavat käyttää mielenosoituksensa nimenä ”Helsinki ilman natseja”, koska he itse ovat natsidiktaattorin ja tämän lämpimän ystävän kanssa saman henkisiä. Hitler muuten maksoi kaksi vuotta kahdelle arabipataljoonalle, siitä, että nämä tappavat nykyisen Israelin alueella mahdollisimman monta juutalaista. Kahdessa pataljoonassa oli yhteensä 2000 miestä. Muuten väitän, että tuossa soihtukulkueessa oli tuhansien joukossa lukuisia ihmisiä jotka ovat ”Israelin ystävät Ry:n” jäseniä mutta ”Helsinki ilman natseja” tuskin yhtäkään. Niin kuin tiedämme natsismin päätavoite oli ellei ole vieläkin juutalaisten tuhoaminen.

Oli ansiokasta, että poliisi oli hereillä ja varautunut noiden katutappelijoiden änkeämiseen Töölöntorille, en ole koskaan nähnyt Suomessa noin paljon poliiseja, poliisiautoja ja ratsuja yhdellä kertaa kuin 6.12.2023. Maassamme laillinen yhteiskuntajärjestys ja sisäinen rauha on aina turvattava ja niin tehtiin myös Töölöntorilla.  

Seppo Huhta

One thought on “Natsien mielenosoitus”
  1. Joku vastasi kysymykseen, mitä ”Antifa” tarkoittaa: -Se on antisemitistiset fasistit.

    Kehitys kehittyy!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *