Uutispeilin joulukalenterista löydät joka päivä jonkun askartelu- tai koristelutehtävän tai reseptin jouluisiin herkkuihin tai… eihän sitä tiedä mitä kalenterista löytyy.

Itsenäisyyspäivän värimaailman mukaisesti tänään tehdään tänään sini-valkoinen askartelu yksinkertaisesti leikkaamalla paksusta sinisestä ja valkoisesta paperista suikaleita joista askarrellaan paperisydämiä.

Leikkaa noin 2,5 cm leveitä suikaleita. Ota 2 sinistä suikaletta ja 2 valkoista. Sovittele niistä mieleisesi väleillä oleva kaari, niin että joka toinen on valkoinen ja joka toinen sininen. Nido suikaleet yhteen. Leikkaa ylimääräiset päät pois. Tee toinen samanlainen. Leikkaa nyöristä kiinnikenaru. Sovita tekemäsi kaaret nidotuista päistä yhteen ja laita naru niiden väliin. Nido jälleen mahdollisimman läheltä leikattuja päitä yhteen. Sydän on valmis. Näitä toki valmistaa samoin tein useammankin. Näyttävät kivalta, vaikka ikkunassa.

Hyvää Itsenäisyyspäivää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *