Uutispeilin joulukalenterista löydät joka päivä jonkun askartelu- tai koristelutehtävän tai reseptin jouluisiin herkkuihin tai… eihän sitä tiedä mitä kalenterista löytyy.

Jos eilinen parisuhdekriisi ruosteisten sahojen etsimisen vuoksi on vielä tuoreessa muistissa, niin varulta emme rasita perheen miesväkeä tänään (jatkosta emme toki lupaa mitään). Tämänpäiväiseen tehtävään tarvittavat välineet löytyvät todennäköisemmin talon naisväen hallusta.

Tarvitset vain raastinraudan, vähän joulukoristeita (kynttilämanseteista löytyy monesti sopivan kokoisia), sekä jonkinlaisen paristoilla toimivan kynttilän tai hyvin pienet koristevalot. Loppu onkin helposti kuvasta pääteltävissä.

Kiinnitä koristeet rautalangalla, (myös klemmareista saatat saada sopivat kiinnikkeet) ja laita sähkökynttilä/koristevalot raastinraudan sisälle, Valmis. Mikäli et tarvinnut apua mieheltä rautalangan etsintään, voit esitellä aikaansaannostasi miehellesi ylpeänä, Kuinka helppoa, eilinen valitus oli täysin turhaa. Huomista odotellessa…

Nina Kivilahti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *