Uutispeilin joulukalenterista löydät joka päivä jonkun askartelu- tai koristelutehtävän tai reseptin jouluisiin herkkuihin tai… eihän sitä tiedä mitä kalenterista löytyy.

Luukusta yksi löytyy tehtävä, josta kuva kertoo lähestulkoon kaiken. Rappioromanttinen kuusikoriste syntyy kahdesta vanhasta käsisahasta. Viimeinkin käyttöä tylsille ruosteisille ja rikkinäisille sahoille.

Kiinnitä sahat seinälle. Nämä sahat on kiinnitetty yhdellä isokantaisella ruuvilla, sahojen terän kapeammassa päässä olevasta reijästä. Koristeeksi on laitettu tässä helmet, joita ei vahingoitettu kuvauksessa ja jotka voi joulun jälkeen jälleen ottaa käyttöön. Koristeeksi voit toki laittaa muutakin, mutta älä liioittele. Latvaansa ”kuusi” on saanut paperista leikatun tähden joka on kiinnitetty seinään kaksipuolisella teipillä.

Tämä koriste on siis hyvin helppo toteuttaa, sikäli ettei sahojen etsiminen ole yhtä pitkäkestoinen projekti, kuin meillä oli.

Nina Kivilahti

One thought on “Joulukalenteri luukku 1”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *