Maahanmuuttovirasto teki niin sanotun ”viimeisen temppunsa”, kun se yritti häätää Rovaniemellä sotaa paenneet ukrainalaiset lapsiperheet ”hankeen” somalien ja muiden itärajan kautta tulleiden yli 90 prosenttisesti 20-30 vuotiaiden miesten tieltä. Perustelut mitä tämä – tunnetusti surkean maineen jo ennestään omistava virasto esitti olivat myös sille luonteenomaisia. Niin, että kun Ouluun piti vielä eilen perustaa järjestelykeskus, niin nuo sodan jaloista pelastuneet perheet pitää häätää Kemijärvelle ja Raaheen. Merkille pantavaa ukrainalaisissa on se, että osa on jo aloittanut työuraa ja lapset ovat koulussa mutta kokemusten perusteella voimme sanoa, että itärajan yli ”pyöräilleet” eivät ole töihin menossa, -eivätkä kyllä kouluunkaan. Yksi surkeimmista perusteluista oli, kun nämä itärajan kautta tulleet kuulemma tarvitsevat kaupunkimaisemmat olosuhteet, kuin esimerkiksi ukrainalaiset. No, niin Kiovassa kuin Mogadiskussakin on noin kolme miljoonaa asukasta. Ja ilmeisesti somalipojissa on enemmän bambumajoista lähteneitä kuin eurooppalaisissa tänne tulleissa.

Rajatonta röyhkeyttä

Tämä virasto on ilmeisesti miehitetty vasemmistolaisilla, vihreillä ja islamilaisilla ”kokemusasiantuntijoilla”. Ja myös se on selvää, että ko. päättäjät Maahanmuuttovirastossa eivät näe tai ymmärrä näkemäänsä, -esimerkiksi että maassa on hallitus jossa ei ole vasemmistoliittolaisia, ei vihreitä, eikä taatusti islamisteja. Suomessa on myöskin Perussuomalainen sisäministeri. On pakko kysyä, että kuinka kummassa virastossa kuviteltiin voitavan ihan tosta vaan pelkällä röyhkeydellä yrittää toimia yllämainitulla tavalla. Tietenkin oli odotettavissa, että sisäministeri puuttuu asiaan, eikä ukrainalaisperheitä ajeta ei Kemijärvelle, eikä Raaheen, vaan jo varsin hyvin runsaan puolen vuoden asumisen jälkeen Rovaniemelle kotiutuneet perheet saavat jäädä Rovaniemlle. Totta kai on myös selvää, että heille järjestetään vuokra-asunnot, eikä näiden kristitystä maasta tulleiden perheiden tarvitse jäädä vastaanottokeskukseen vyöryvien muslimien jalkoihin.

On kotiinlähdön aika

Eli ne joiden maassa ei käydä sotaa, eivät tietenkään mitään turvapaikkaa tarvitse. Hehän eivät ole pakolaisia, he ovat tulleet tänne vain ja ainoastaan Suomen veromaksajien ylläpitämiksi ”oleskelijoiksi”. Somaliassa esimerkiksi ei ole ollut sotaa sitten vuoden 2010. Joissakin paikoissa isoa maata ei ole ollut koskaan sotaa. ”On aika palata kotiin” muutenkin kuin lomailemaan niin kuin Somalian presidentit ja ulkoministerit ovat useaan otteeseen ulkomailla oleviin somaleihin vedonneet isoissa viestintävälineissä ympäri maailmaa vuodesta 2013 lähtien. Eli tänä syksynä Suomeen ”pyöräilleet” olisivat vitsi pakolaisuudesta mutta eivät ole, koska sen lisäksi, että mitään järjellistä perustetta ei turvapaikkaan ole, niin he ja mukana tulleet irakilaiset, afgaanit ja jemenit muodostavat ison taloudellisen taakan jo entisten vastaavien lisäksi ja ennen muuta uhkan sisäiselle turvallisuudelle.

Maahanmuuttoviraston johto on kokonaan vaihdettava

Johtoporukkaa on tusinan verran mutta mitään muuta siellä ei ole aiemminkaan saatu aikaan kuin ongelmia, ja nyt vielä tämä maan hallituksen ja eduskunnan ylivoimaisen enemmistön tahdon haastaminen on samanhenkinen teko, mihin apulaisoikeuskansleri ryhtyi asettuessaan valtioneuvoston yksimielistä rajapäätöstä vastaan. Tosin Oikeuskansleri sitten pisti Tarja Halosen nimittämän juristin puihin. Ja muuten, niin Maahanmuuttovirasto kuin apulaisoikeuskanslerikin asettuivat äärimmäisen röyhkeästi myös kansan tahtoa vastaan. Tuoreessa mielipidekyselyssä vain 10 prosenttia vastusti itärajan täyssulkua. Rovaniemen tapauksesta ei tosin ole tehty mielipidekyselyä, mutta ihmiset ovat ko. viraston röyhkeydestä niin tuohtuneita, että varmaan samat lukemat pätisivät siihenkin -eli 90-10. Olisi koko maan etu -ja oletan että jopa tänne pyrkijöiden- että Maahanmuuttoviraston ylin johto, eli tuo ”likainen tusina”,  irtisanottaisiin välittömästi. Röyhkeyden ja pätemättömyyden lisäksi virasto nykyjohto vaikuttaa elävän edelleen  jonkinlaisessa vuosien 2015-16 ”wellcome refugies”-huumassa. Nuo potkut olisivat myös omiaan kasvattamaan virkakuntamme keskuudessa yleistä lainkuuliaisuutta ja häivyttämään vanhan kuvitelman, joka  sanonnan mukaan kuulu : ”Kun Herra antoi viran niin kai se antaa järjenkin”. Joo, joillekin mutta ei näemmä kaikille.

Jopa valtamedia heräsi

Niin kuin hyvin tiedämme on maamme valtamedia ja sen pieniaivoisimmat dinosaurukset -eli Yle, MTV ja HS– koittaneet koko kriisin kestäessä ajaa kaikella voimallaan ”pyöräilijöiden ” etua. -Viimeksi Ylen a-studio keskiviikkoiltana 29.11. Kun toimittaja ei saanut tukea mielipiteilleen, niin puuteri petti ja kasvot punehtuivat, ääni kovettui, ja oliko jopa hengitysvaikeuksia. MTV taas on ollut Ylen pikku puudeli jo yli 15 vuotta, vaikka Kymmenen uutiset aikoinaan perustettiin nimenomaan vaihtoehdoksi Ylen uutisille. Mutta varauksellinen hatunnosto -pahoin pelkään että jää ainoaksi- Helsingin Sanomille joka tänään 30.11. Talvisodan alun muistopäivän kunniaksi ihan pääkirjoituksessa moitti Maahanmuuttovirastoa tökeröstä toiminnasta ja ukrainalaisten kiusaamisyrityksestä, sekä ja vieläpä piruili virastolle sen yrittämästä umpityhmästä tempusta ja siitä, ettei virasto tiedä kuka maassa on nyt sisäministerinä ja minkä puolueen edustaja hän on. Ja tottahan se on, että jos on tyhmä niin kuin Maahanmuuttoviraston ylin johto, ja vielä ylimielinen niin sitten tulee ”tukkapöllöä”. Seppo Huhta Ps. Oikeasti on pakko ihmetellä isosti kuinka jumalattoman pöyhkeä tämä maahanmuuttoviraston johto onkaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *