Perjantaina nähtiin ilmastonmuutosta vastustavan liikehdinnän ensimmäistä kertaa löytävän moitittavaa kommunistisesta Kiinasta: Sadat ilmastomielenosoittajat saartoivat kiinalaisen verkkomyyntiyhtiön jakelukeskuksen, ja saman yhtiön yksityisen lentokentän Belgiassa.

(Kuvalähde: Greenpeace.)

Belgiasta kuuluu kummia: Kiinalaisen verkkojättiläisen Alibaban jakelukeskus Liegessä ja yksityislentokoneiden lentokenttä Antwerpenissa blokattiin ilmastoaktivistien toimesta eilen perjantaina. Tempun takana oli fossiilisia polttoaineita vastustava järjestö, Code Red -koalitio.

Poliisin väitetään pidättäneen jopa satoja mielenosoittajia ilmaliikenteen häiritsemisestä.

”Liegessä aktivistit estivät kiinalaisen sähköisen kaupankäynnin jättiläisen Alibaban. Kiinasta tulevilla kulutustavaroilla täytettyjä lentokoneita ei saa purkaa eivätkä kuorma-autot voi poistua työmaalta,” Code Red selittää.
”Antwerpenissä, jossa 40 aktivistia on edelleen paikalla, yksityiskoneiden lentoliikenne on halvaantunut, vaikka yli 700 aktivistia on pidätetty.”

Tähän mennessä ns. ilmastoaktivismi on kohdistunut johdonmukaisesti Euroopan ja Pohjois-Amerikan teollisuuteen, pakottaen yhtiötä siirtämään tuotantonsa kommunistiseen Kiinaan, joko omiin tehtaisiinsa tai kiinalaisille sopimusvalmistajille. -Siis halvan kivihiilienergian ääreen.

Luettavaa:

  • INA 17.12. 2023,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *