Uutispeilin joulukalenterista löydät joka päivä jonkun askartelu- tai koristelutehtävän tai reseptin jouluisiin herkkuihin tai… eihän sitä tiedä mitä kalenterista löytyy.

Tähän tehtävään ei ehdottomasti tarvita miesten apua. Eli vuorossa on hyvin nopeasti toteutettava joulupallokaulakoru, vaikkapa pikkujouluihin. 

Etsi kaulanauhaksi sopivan mittainen nauha tai käytä jonkun valmiin kaulakorun ketjua/nauhaa.

Pujottele pallot nauhaan. Voit käyttää eri kokoisia ja värisiä palloja sen mukaan montako joulukoristelaatikkoa ja millaisella sisältövalikoimalla mies suostuu hakemaan sisälle kylmästä ulkovarastosta. Itse jouduin tyytymään näihin punaisiin palloihin.

Samaan syssyyn on tietenkin melkein pakko toteuttaa joulupalloista korvakorut. Tarvitset vaan korvakorukoukkuja joita löytyy ainakin isompien kauppojen askartelutarvikehyllystä (pyydä miestä samalla ostamaan vaaleita noin 12 mm halkaisijaltaan olevia puuhelmiä ja kuumaliimapistooli). Lisäksi tarvitset kapeakärkiset pienet pihdit, puolisolta varmaan löytyy sopivat jostain laatikonperältä.

Joulupallot saat helposti pujotettua korvakorukoukkuihin raottamalla hieman koukussa olevaa kiinnitysrengasta pihdeillä ja vääntämällä sen takaisin alkuperäiseen asentoonsa. Valmista! …ja taas aivan itse tehty.

Nina Kivilahti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *