Vuonna 2015 Suomeen tuli 35000 lähi-itäläista Torniosta. Kaikki kohautteli hartioitaan ja sanoivat, että kansainväliset sopimukset ja ihmisoikeudet – ja nostivat kädet pystyyn. Parhaimmillaan tulijoita oli Ruotsista 1000 per päivä. Tukholmassa ruotsalaiset ohjasivat paperittomia juna-asemalla pohjoisiin meneviin juniin. Kukaan ei puhunut hybridisodasta. Nyt kun venäjältä tuli 50 henkilöä päivässä, rajat laitetaan kiinni. Hybridisota on kuumimmillaan. Tosiasiassa Ruotsista tulee tälläkin hetkellä enemmän paperittomia kuin idästä, mutta ketään ei kiinnosta. Kummallista että rajoja ei voinut sulkea, kun tuli 35000 paperitonta, mutta 500 idästä aiheuttaa totaalisulun. Tämä vain todistaa sen, että 2015 meille valehdeltiin, etteikö rajoja voisi sulkea. Jos se onnistuu nyt, se olisi onnistunut 2015.

Toinen kummallisuus on Päivi Räsäsen oikeudenkäynti. Räsänen siteerasi raamattua, ja hän joutui taistelemaan poliittisesti värittyneen syyttäjän syytteitä vastaan käräjäoikeudessa sekä hovioikeudessa. Maalaisjärjellä ajateltunakaan siinä ei ollut mitään rikosta, mutta silti syyttäjä harkitsee valittamista korkeimpaan oikeuteen. Tuskin ottavat käsittelyyn tällaista poliittista ajojahtia. Suomessa kohdellaan kristinuskoa samoin kuin piru raamattua. Samaan aikaan islaminuskosta ei uskalleta sanoa mitään kriittistä. Jos joku sanoo tv:ssä, että homot pitää tappaa, niin yleisö naureskelee. Moskeijoissa levitetään sanaa, että vääräuskoiset pitää tappaa, maa pitää vallata ja vaaditaan sharia-lakia. Tällöin kukaan ei uskalla kommentoida, saati vastustaa tätä uskontoa. Maahanmuutto pitäisi ehdottomasti keskittää kristittyihin maihin jolloin tulijat haluaisivat tehdä töitä ja olla osana yhteiskuntaa. Ilman tätä ollaan Ruotsin tiellä ja poliisiautot tullaan hajottamaan, poliisien päälle heitetään polttopulloja ja pahimmassa tapauksessa poliiseja ammutaan. Suomen on ehdottomasti otettava ote islamilaisesta maahanmuutosta ja islamista. Nykyinen hallitus vielä siihen pystyy, edellinen lakaisi ongelmat maton alle. Seuraavalle voi olla liian myöhäistä.

Nyt on viimeinen hetki pelastaa Suomi. Itse olen ateisti mutta toivon että kirkkoon kuulumattomat liittyvät takaisin kirkkoon kuten minäkin. Ainut toimiva konsti on pitää kristinusko riittävän vahvana Suomessa ja lopettaa kirkon muslimien tukeminen. Se onnistuu vain, jos riittävästi samanmielisiä kuuluu kirkkoon jolloin äänestämällä saadaan nykyinen suuntaus lopetettua

Politiikka on hullua, yhdet säännöt pätee toiselle, toinen saa tehdä mitä vaan. Kissantappajan ura nousee kohisten, pesukarhukravatin pitäjä pistetään pihalle. Nykyinen hallitus kuitenkin vaikuttaa olevan järkevämpi ja tekevän oikeasti merkittäviä päätöksiä joten pidän peukkuja, katsotaan mitä tuleman pitää.

Ville Hämäläinen PS
Vaasa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *