Uutispeilin joulukalenterista löydät joka päivä jonkun askartelu- tai koristelutehtävän tai reseptin jouluisiin herkkuihin tai… eihän sitä tiedä mitä kalenterista löytyy..

Tänään tehdään pientä naposteltavaa. Sulata suklaa n. 15 min uunissa pienessä kulhossa 50 asteen lämpötilassa. Kuori mandariineja. Poista lohkoista kaikki irtoava valkoinen. Dippaa mandariinin (satsuman, klementiinin) lohkot sulaan suklaaseen ja heti perään pähkinä- tai mantelirouheeseen tai kookoshiutaleisiin. Voit käyttää makusi mukaan tummaa/vaaleaa tai maitosuklaata. Aseta kuivumaan leivinpaperin päälle.

Nämä nopeat namit kuivahtavat aika nopsaan, joten ne on syötävä pian valmistuksen jälkeen. Tai dippaa molemmat päät, niin ne säilyvät pidempään mehevinä. Säilytä tällöin jääkaapissa (max. pari päivää).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *